Humanitarni tiket u podne: Pavle Živković tipuje za SOS Dečje selo Kraljevo

Vreme čitanja: 5min | pet. 29.01.21. | 11:22

Sportski novinar, komentator i televizijski voditelj očekuje jedinicu u Beogradu, a dvojku u Atini

Današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac je Pavle Živković. Sportski novinar, komentator i televizijski voditelj karijeru je započeo u dnevnom listu Sportski žurnal 1993. godine. U Žurnalu Pavle je “pekao” zanat, učio od najboljih, iskusnijih kolega i trud nije bio uzaludan. Tadašnji novinari su bez zadrške i sujete prilazile mlađim kolegama i davali savete.

“Sada je naš zadatak da savetima pomognemo mlađim kolegama. Mi smo vaspitanje nosili od kuće, ali smo ga sticali i u Žurnalu”, ističe Živković.

Izabrane vesti

Nakon četiri godine napustio je Makedonsku i prešao u Frankfurtske vesti. Od 2009. godine paralelno je radio i na Sport klubu, a od pre tri leta radi samo na popularnom sportskom kanalu u Srbiji i regionu. Da bi “prošao” Humanitarni tiket u podne evo šta je potrebno da “dođe”:

Naš gost je prvo “stao na klizaljke, uzeo palicu i pak” i fokusirao se na mečeve LOKOMOTIVA – AVANGARD odnosno DINAMO MINSK – CSKA.

Lokomotiva igra dobro kod kuće, Avangard se uigrava sa novajlijom Iljom Kovaljčukom, ali prednost u ovom meču dajem mladom domaćem timu koje sjajno predvodi Tkačov, nekadasnji šampion KHL sa AK Barsom...CSKA je favorit u Minsku, iako Dinamo nije imao nikad bolji sastav u KHL, ali po pravilu loše igraju protiv ‘armejaca’ koji žele da se iskupe za poraz u moskovskom derbiju od Dinama. Kec na Lokomotivu, dvojka na CSKA”, smatra naš gost koji sada prelazi na košarkaške parkete.

U 20.00 sati sastaju se PANATINAIKOS – VALENSIJAALBA – REAL. Zeleni imaju četiri pobede manje od rivala. Izgubili su od Fenera pa dobili tri utakmice da bi poslednju izgubili od Reala. Valensija na poslednjih pet mečeva ima tri pobede, dva poraza, a poslednji je od Žalgirisa. Statistika je blago na strani Valensije, 3:4. Drugi meč iz Evrolige održava se u Berlinu. Real sa šest pobeda više od rivala ulazi u okršaj i sa poslednja dva trijumfa. Istorija je ubedljivo na strani Kraljevskog kluba, 0:12. Alba je snažan otpor pružila ekipi CSKA. U gostujućem sastavu izostaje Rendolf.

“U Atini igram dvojku, a u Berlinu na poene, više od 151.5 za najnižu kvotu na tiketu, 1.35”.   

Nakon 45 minuta CRVENA ZVEZDA dočekuje ASVEL. Posle pobede nad Realom Zvezda je poražena od Barse i Efesa. Lion ima dve sjajne partije, poraz nakon produžetka od Olimpijakosa i trijumfe nad Valensijom i Baskonijom. Reprezentativac Marko Simonović nije u prilici da pomogne saigračima. Beograđani imaju bolji međusobni skor, dve pobede i poraz nakon produžetka.   

“Verujem u trijumf domaćih”, zaključuje dobrotvorno tipovanje za SOS Dečje selo Kraljevo.

O našem gostu dodajemo da je tokom karijere pratio više različitih sportova. Od fudbala i FK Partizan, Lige šampiona, reprezentacije do OI u Atini. Nema problem da kaže za koga navija jer svoj posao obavlja realno i profesionalno. Zajedno sa kolegom Srđanom Ercegom briljira u prenosima Formule 1, MotoGP…Sa sadašnjim urednikom Žurnala Predragom Sarićem išao je u školu, a kasnije su im se putevi ukrstili u zgradi Politike. 

Vas i našeg plemenitog gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

 Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić i Zoran Moka Slavnić.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Oko 200 klubova je dobilo našu opremu. Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.161.484 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje su otišle u BiH.    

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmeh”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara