Zvezda želi huk sa tribina: Sezonske karte još ove nedelje u pretprodaji

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.19. | 19:23

Klub sa Malog Kalemegdana poziva navijače da obezbede mesto na tribinama naredne sezone

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je putem svog zvaničnog sajta da je u toku poslednja nedelja tokom koje se sezonske ulaznice mogu nabaviti po promotivnim cenama, odnosno u pretprodaji. Klub je napravio velike korake u formiranju tima za narednu sezonu, te nema sumnje da će crveno-beli biti konkurentni kako u regionalnoj ABA ligi, tako i u Evroligi, gde se naredne sezone vraćaju na velika vrata.

Tako su ugovore od početka ove sezone već potpisali Bili Beron, Branko Lazić, Filip Čović, Mohamed Faje i Boriša Simanić, koji su bili glavni nosioci igre u minuloj godini. Klub je tako pokazao da ceni ogroman doprinos koji su ovi igrači dali u povratku kluba u najelitnije evropsko košarkaško takmičenje.

Izabrane vesti

Ali tu nije bio kraj čitavoj priči. Jasno je da je Evroliga dosta drugačija priča, te su čelnici Crvene zvezde od samog početka ovog leta tragali i za igračima koji će ojačati roster i time staviti do znanja ostalima da žele da idu visoko. Zbog toga su se u klub vratili igrači koji već imaju iskustvo igranja kako u Evroligi, tako i u crveno-belom dresu, Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić, dok su dovedena pojačanja i na pozicijama četiri i pet, a to su Derik Braun i Džejms Gist, koji poseduju dugogodišnje iskustvo igranja na najvišem nivou.

Ipak, jasno je da to ne bi bilo to da nema podrške navijača. Videlo se i tokom ove sezone koliko je velika bila prednost domaćeg terena za Crvenu zvezdu, naročito onda kada se sve lomilo i kada se ekipa borila za trofeje. Zbog toga iz kluba još jednom pozivaju iste te navijače da podrže klub i u narednoj sezoni i da već sada pribave sezonsku kartu sa kojom će moći da uživaju u najkvalitetnijoj košarci u Evropi, ali i mečevima regionalne ABA lige i domaće Košarkaške Superlige.

Ulaznice se mogu nabaviti na Malom Kalemegdanu svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, odnosno subotom od 10 do 16 časova. Navijači do vrednog parčeta „papira“ mogu doći i na prodajnim mestima „Ticket Vision“-a od 10 do 22 časa.

Foto: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara