Zvezda pušta sezonske ulaznice u prodaju: Cene od 8.000 do 120.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.09.18. | 17:25

Klub sa Malog Kalemegdana se potrudio da izađe u susret svim navijačima

Košarkaški klub Crvena zvezda od ponedeljka otvara prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu, a iz kluba sa Malog Kalemegdana stigla je jasna poruka da je urađeno sve kako bi se navijačima olakšala kupovina karata tokom narednih mesec dana. 
"Najvažnija olakšica osim vrlo povoljne cene je i popust od 1.000 dinara, koji će za razliku od prethodne sezone, biti obezbeđen samo za nosioce članske karte "Zvezdaš". Klub podseća, da svi koji do sada nisu izvadili člansku kartu, moći će bez mnogo muke to da urade u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, pre nego što kupe novu sezonsku kartu i to bez dodatnih troškova (klub preuzima na sebe trošak izdavanja kartica). Takođe, tu pogodnost mogu ostvariti i osnovne "Zvezdaš” kartice i kartice višeg nivoa (bronzana, srebrna, zlatna, platinasta i dijamantska) koje su pojedinci obezbedili kroz donacije svom klubu. Svi vlasnici "Zvezdaš” kartica će biti u mogućnosti da na Malom Kalemegdanu personalizuju svoje članske kartice. Naglašavamo da je članska karta uz kupovinu sezonske karte - besplatna. Takođe, popust za jednu sezonsku kartu se ostvaruje na osnovu jedne članske karte – što znači da će svaki kupac sezonske karte za tribine, morati da izvadi člansku kartu na svoje ime, ukoliko želi da ostvari popust za sezonsku kartu 2018-2019 KK Crvena zvezda", stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Neophodni formulari za popunjavanje podataka (sezonska i članska karta KK Crvena zvezda mts) čekaju sve navijače u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a iste možete preuzeti i OVDE. Za vlasnike sezonskih ulaznica iz prethodne sezone, obavezno je poneti karticu na uvid, radi ostvarenja popusta!
"Samo na prodajnom mestu „Mali Kalemegdan" vršiće se izdavanje članskih karata, tako da, ukoliko nemate člansku kartu, a želite da ostvarite popust, neohodno je da dođete do Malog Kalemegdana", objašnjeno je iz kluba.

Izabrane vesti

Kako se ističe, prva nedelja prodaje sezonskih karata je rezervisana za vlasnike sezonskih karata iz prethodnih sezona, i numerisana mesta neće moći da se kupe u prvoj nedelji, dok će tribine i parteri biti dostupni i za nove kupce (nenumerisane karte). Takođe, za sve navijače koji nisu iz Beograda, a žele da kupe sezonsku kartu, online prodaja će zvanično početi sa radom od druge nedelje prodaje (od 10.og septembra).

Zanimljivo, sezonske karte KK Crvena zvezda za sezonu 2018/19 važe i za sve utakmice KKŽ Crvena zvezda i mlađih selekcija KK Crvena zvezda.
"Godišnje ulaznice za sezonu 2018/19 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica Komercijalne i Banke Intesa, i svih debitnih kartica, biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata", piše u saopštenju.

Prodaja sezonskih ulaznica i izdavanje članskih karata obavljaće se svakog radnog dana od 10 do 18 časova, i subotom od 12 do 18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.


tagovi

Sezonske kartesezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara