Zvezda prodaje sezonske karte u rekordnom broju

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.19. | 17:35

Ostvareni dosad nezapamćeni rezultati

Ogroman odziv zvezdaša na akciju pretprodaje sezonskih ulaznica doveo je do prodaje rekordnih razmera! Na sajtu Crvene zvezde osvanula je vest da su rasprodate tribine A i C, te da je prodaja produžena i za vikend u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Tokom nepunih 20 dana koliko traje akcija pretprodaje sezonskih ulaznica po, kako je navedeno, izuzetno povoljnim cenama, prodato je rekordan broj sezonskih ulaznica što je već sada nezabeležen rezultat kada je ovakva vrsta akcije u pitanju u Crvenoj zvezdi. 

Izabrane vesti

Zvezdine cigle za odbranu od koje će drhtati Evropa

Kako je objavljeno, samo tribine B i D biće dostupne u subotu od 12 časova, kada počinje i prodaja na Malom Kalemegedanu i trajaće do 18 časova. 
"Klub ovom prilikom saopštava da će  se tokom vikenda prodavati sezonske ulaznice za tribine B i tribine D, kao i ulaznice za sve ostale sektore u halama koje su u prodaji (parteri, lože i mesta pored terena). Prodaja će se tokom vikenda obavljati isključivo u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, u subotu od 12 do 18 časova i u nedelju od 10 do 16 časova. Online prodaja i prodaja u TC Ušće, završena je u četvrtak", piše u klupskom saopštenju i ističe se:
"Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim Zvezdašima na ogromnom odzivu, i sjajnoj reakciji, jer je već sada izvesno da će crveno-bele tribine biti dodatni igrač i motiv našim košarkašima, i nadaleko poznati vetar u leđa Crvenoj zvezdi u zahtevnoj sezoni 2019/20".

Crvena zvezda je u gotovo ekspresnom roku oformila skoro ceo takmičarski tim za novu sezonu i po imenima jedan je od najjačih u novijoj klupskoj istoriji.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara