ZVANIČNO: Milosavljević još dve godine u Unikahi

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 13:30

Više nema dileme

Ono što je najavljivano sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dragan Milosavljević je potpisao novi ugovor sa Unikahom iz Malage u kojoj će igrati još dve godine. Na ovaj način je srpski reprezentativac obezbedio sebi igranje u Malagi do sezone 2020/2021.

Na ovaj način će Gagi Milosavljević biti igrač Unikahe najmanje četiri godine. Stigao je u Unikahu u sezoni 2017/2018, odigrao je ukupno 71 meč. Posle prve sezone adaptacije, ove godine je bio jedan od najbokjih igrača, a četvrti je igrač po broju minuta odigranih kod trener Luisa Kazimira. U proseku je probodio 21 minuta i 31 sekundu na parketu.

Izabrane vesti

Malo po malo, Milosavljević je dobijao sve veću ulogu, najviše zahvaljujući dobroj igri u odbrani. U četvrtfinalu plej-ofa protiv Valensije bio je najbolji strelac sa 14,7 poena i igrač koji je najviše proveo na terenu 27,36 minuta u proseku.

Fanstastična je bila ona utakmica kada je dao 28 poena i imao šut za tri poena 6/7.

Sada kada je ovaj posao završen, Malaga može da se posveti nastavku pravljenja tima za sledeću sezonu.

U Unikahi su veoma zadovoljni igrama Dragana Milosavljevića, koji je stigao iz Albe iz Berlina 2017. godine. Tokom čitave ove sezone, bio je standardni član startne petorke i igrač koji je odigrao najviše minuta odmah iza Brajana Robertsa.

Pominjao se Milosavljević kao moguće pojačanje Partizana, ali je ipak ostao u Unikahi i tamo će igrati u naredne dve godine.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara