""
""

Srbin akter velikog NBA trejda - Bobi i Teo ponovo u istom timu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 08:15

Blejk Grifin se seli u Detroit

Boban Marjanović i Miloš Teodosić u istom timu? Vrlo izvesno!

Izabrane vesti

Brojni ameirčki mediji javljaju ovogа jutra da su Los Anđeles Klipersi i Detroit Pistonsi napravili trejd u kojem će srpski centar postati novi košarkaš tima iz Grada Anđela.

Klipersi su u Detroit poslali svoju najveću zvezdu Blejka Grifina, a pored Marjanovića, dobili su još i Tobajasa Herisa i Ejverija Bredlija. Takođe, tim iz Los Anđelesa je dobio i buduće pikove iz prve i druge runde drafta.

Pistonsi su, s drge strane, osim ol-star zvezde Grifina dobili još i Brajsa Džonsona i Vilija Rida

Marjanović je ove sezone retko igrao za Detroit. Nastupio je samo na 19 mečeva i prosečno beležio 6,2 poena, tri skoka, 0,7 asistencija i 0,3 blokade za devet minuta po meču. 

Procenjuje se da bi Bobi ovog puta ipak mogao da dobije više prostora za igru jer postoje indicije da će možda i neprikosnovena "petica" Deandre Džordan napustiti Los Anđeles ove godine.

Takođe, odlaskom Blejka Grifina završila se i najuspešnija era u istoriji Los Anđeles Klipersa, koju je obeležio njegov tandem sa Krisom Polom, koji je pre samo sedam meseci otišao u Hjuston. Nisu osvojili šampionski prsten, ali su odigrali dosta kvalitetnih utakmica. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boban MarjanovićDetroit PistonsMiloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara