Alen Smailagić (©Star Sport)
Alen Smailagić (©Star Sport)

Smailagić počeo da trenira, Partizan Mozzart Bet ranjen krenuo za Atinu

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.11.22. | 11:10

Crno-beli će bez velikog broja igrača pokušati da iznenade Olimpijakos u 7. kolu Evrolige

Žestoko oslabljen, Partizan Mozzart Bet odradio je poslednji trening i direktno iz Štark arene se zaputio ka aerodromu na još jedan let za Atinu. Prošle nedelje je klub iz Humske bio trijumfalan protiv Panatinaikosa, a sada ide na noge Olimpijakosu u meču koji se igra u četvrtak od 20 časova.

Na megdan sa crveno-belima iz Pireja Partizan Mozzart Bet dolazi u smanjenoj rotaciji. Nema povređenih Alekse Avramovića, Alena Smailagića, Balše Koprivice i Dantea Egzuma, dok obaveze u dresu Srbije imaju Danilo Anđušić i Uroš Trifunović.

Izabrane vesti

"Situacija je takva, kakva je. Nećemo da se žalimo. Idemo da se borimo i odigramo što je bolje moguće u datim okolnostima", rekao je Obradović pred put.

Četvrtak, 20.00: (1,25) Olimpijakos (17,0) Partizan Mozzart Bet (4,40)

Otkrio je trener crno-belih ohrabrujuću informaciju.

"Smailagić je počeo da trenira, pomogao nam je na prethodnom treningu u nekim situacijama, naravno on ne putuje jer još uvek nije spreman".

Nije hteo trofejni stručnjak da daje prognoze za povratak na parket.

"Mora da se shvati da je on imao dugačku pauzu. Potrebno je vreme. Za Egzuma takođe. On sada miruje 15 dana, pa ide na kontrolu gde će biti doneta odluka za dalje".

U takvim okolnostima Parni valjak pokušaće da nadigra Olimpijakos.

"Odlična ekipa koja je bila na Fajnal foru. Dugo su zajedno, imaju odlične igrače na čelu sa Vokapom i Slukasom koji uvek donose najbolje odluke".

Partizan u ovaj meč ulazi posle tri vezane pobede u Evroligi.

"Nije postojao pritisak ni pre pobeda, ne postoji ni sada. Imamo pritisak mi između sebe i to je to. Sa strane ljudi uvek pričaju", dodao je Obradović.

Jedan od igrača koji će imati veliku ulogu na sledećem meču je Jam Madar koji je poslednji ostao na parketu da trenira.

"Moramo da se borimo, da damo sve od sebe. Neki igrači moraće da preuzmu teret jer putujemo oslabljeni", rekao je Madar.



tagovi

EvroligaPartizan Mozzart BetKK PartizanŽeljko ObradovićAlen Smailagić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara