Šakota pred Kup Radivoja Koraća: Sećam se 1987. godine...

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.20. | 21:40

"Tada sam vodeći ekipu iz Prve B lige stigao do trofeja u konkurenciji klubova koji su na papiru bili mnogo jači", ističe trener crveno-belih

Crvena zvezda se muči u poslednje vreme, ali nema previše vremena za razmišljanje jer crveno-beli već sutra igraju prvi meč na Kupu Radivoja Koraća koji bi mogao da joj pomogne da se opet vrati u pravu formu.

Posle izuzetno teškog rasporeda i pet odigranih utakmica u 10 dana, trener Crvene zvezde Dragan Šakota ističe da je njegov tim koncentrisan na meč protiv Radničkog sa Crvenog krsta.

Izabrane vesti

A priseća se i nekih starijih vremena...
Specifično takmičenje prema kome moramo da pokažemo respekt. U nacionalnom kupu svi imaju pravo da razmišljaju o trofeju, i to sam lično doživeo još 1987. godine kada sam vodeći ekipu iz Prve B lige stigao do trofeja u konkurenciji klubova koji su na papiru bili mnogo jači. Od tada sam naučio da svakom protivniku treba ukazati puno poštovanje. Takmičenje jeste takvo da će se igrati uzastopne utakmice, ali za nas je to ove sezone već ustaljena praksa da igramo u tom ritmu. Razmišljamo samo o Radničkom i prvoj utakmici na turniru“, rekao je trener crveno-belih koji na završnici kupa neće moći da računa na Stratosa Perperoglua.

Prvi rival crveno-belih je beogradski Radnički sa Crvenog Krsta, slavni klub koji se trenutno takmiči u drugoj ligi Srbije i koji predvodi nekoliko vrlo iskusnih igrača. Meč je na programu sutra od 17 časova.

Završnica Kupa Radivoja Koraća igra se od 13. do 16.februara u niškoj dvorani „Čair“.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara