"Sead Šehović"
"Sead Šehović"

Šehović: Cedevita uz nas i Zvezdu ima najbolji budžet i organizaciju! Imamo priliku za revanš

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.10.15. | 10:44

“Normalno mi ćemo se potruditi da uđemo među četiri najbolja sastava”, kaže košarkaš Budućnosti

Sead ŠehovićDerbi šestog kola ABA lige i najinteresantnija utakmica odigraće se u Podgorici gde domaća Budućost dočekuje Cedevitu. Dva tima iz vrha tabele sa identičnim skorom (4:1) pobeda i poraza i rivalitetom koji traje još od prošlogodišnjeg plej ofa.
„Znamo šta je bilo minule sezone, vodili smo sa 2:0 i na kraju izgubili finale“, kaže za Mozzart Sport košarkaš Budućnosti Sead Šehović.
„Sad je prilika da se revanširamo timu iz Zagreba mada imaju odličnu ekipu, dobre igrače i visoke ambicije. Pratili smo i njihovu utakmicu u Evroligi, protiv Olimpijakosa i uvideli određene nedostatke
“.

Budućnost je, dakle, silno motivisana pred ovaj duel...
„Radi se o pravom derbiju, veliki je značaj utakmice i nadam se da će i naša publika to razumeti i doći u velikom broju. Na nama je da utakmicu odigramo najbolje što možemo i ostvarimo trijumf“.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Vaša prednost je i što ste imali više vremena za odmor.
Cela liga je imala turbulentan početak, veliki broj mečeva u kratkom razdoblju. Sad, Cedevita je igrala sa Olimpijakosom, tu je i put, ali igrači su profesionalci i sigurno će i oni pružiti maksimum. Mi moramo ostvariti naše ambicije“.

Ne samo za derbi sa Cedevitom već i generalno kad je ABA liga u pitanju.
Izdvojila su se tri kluba na vrhu tabele, pored nas tu je i Zvezda. Realno to su klubovi koji ove sezone imaju najbolju organizaciju i budžete, ali liga je duga nikako ne bih otpisao jednu Megu, MZT, Partizan... Rano je pričati o najvišem plasmanu jer će se klubovi pojačavati. Normalno mi ćemo se potruditi da uđemo među četiri najbolja sastava“kazao je na kraju Sead Šehović.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Sead ŠehovićJadranska ligaEvropaCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara