"Šehović u duelu sa Brankom Lazićem"
"Šehović u duelu sa Brankom Lazićem"

Sead Šehović: Zvezda je favorit i u Podgorici

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.15. | 15:40

“Naša je prednost što ćemo igrati pred punom Moračom”, kaže prvotimac Budućnosti

Šehović u duelu sa Brankom LazićemPoslednja utakmica 15. runde ABA lige donosi derbi meč između prvoplasirane Budućnosti i drugoplasirane Crvene zvezde. Beograđani u Podgoricu stižu na  krilima velikog plasmana u TOP 16 fazu Evrolige, ali to mnogo ne zabrinjava Đetiće što potvrđuje i igrač Budućnosti Sead Šehović.
"Svesni smo šta je Zvezda uradila, da su napravili istorijski plasman, međutim, mi imamo iskustvo i znanje igranja jakih utakmica. Beograđani su navikli da igraju u ritmu petak-ponedeljak, u nogama imaju dosta jakih mečeva, blagi su favoriti, ali mi možemo da se nosimo sa svima i da dobijamo i kvalitetnije rivale", kaže za MOZZART Sport mlađi od braće Šehović.

Da li će crveno-bele zavarati poslednji trijumf nad Bajernom i da li će opuštenije prići vašoj utakmici?
"To može da bude mač sa dve oštrice, ipak, verujem da su veliki profesionalci i da će imati najozbiljniji pristup našem duelu. Veliki ulog je u pitanju liderska pozicija na Jadranu".

Izabrane vesti

Rekli ste da Zvezdi dajete ulogu blagog favorita, ali i da verujete u vašu pobedu?
"Teško je prognozirati pobednika meča, mi imamo prednost domaćeg parketa i to što ćemo igrati pred punom Moračom. Pokušavam da se distanciram od nekih stvari i da hladne glave dočekam utakmicu, ali u Podgorici vlada euforija. To je uvek tako kad dolaze Zvezda i Partizan".

MOZZART KVOTE: 1 (2,05), 2 (1,90), Hen. (+0,5)

Stariji brat Suad ima problem sa povredom?
"Radi se o distorziji zgoba, probao je da odradi poslednji trening, biće u timu, nadam se i dati svoj doprinos na utakmici. Videćemo za koliko će biti spreman".

U međuvremenu Budućnost je dovela jedno zvučno pojačanje?
"Da, Džulijus Dženkins, kvalitetan igrač i veliko pojačanje za tim, on je registrovan, ali tek danas stiže u Podgoricu i pitanje je da li će biti u sastavu protiv Zvezde", rekao je na kraju Sead Šehović.

Utakmica Budućnost - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 21 sat.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press


tagovi

Sead ŠehovićJadranska ligaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara