Partizanova „desetka: Jaramaz na zajam do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.02.19. | 14:55

Crno-beli potvrdili posao

Kao što je i najavljeno, Ognjen Jaramaz stigao je u Partizan.

Spoljni igrač Burgosa u utorak jutro je privremeno raskinuo saradnju sa Špancima i zaputio se ka Beogradu, gde će do kraja sezone igrati kao pozajmljen košarkaš. Klub iz Humske 1 potvrdio da je angažman beka/krilo koji se posle šest meseci vraća na abaligaške terene, pošto je do letos nosio dres Mege.

Izabrane vesti

U Partizanu je zadužio „desetku“.
Bilo je zadovoljstvo činiti deo familije u Burgosu. Zahvalan sam na podršci koju sam dobio od ljudi ovde. Ipak, za mene je najvažnija stvar da igram što više. Zbog toga sam odlučio da je najbolja opcija za mene da pređem u Partizan do kraja sezone. Imao sam fantastične trenutke u Španiji, odlično iskustvo i to će mi pomoći mnogo u nastavku karijere. Želim ekipi svu sreću u nastavku sezone“, poručio je Jaramaz na oproštaju od kluba sa kojim ima ugovor do juna 2020.

Iako se pominjalo da će Ognjen Jaramaz potpisati višegodišnji ugovor sa Parnim valjakom, zasad je saradnja ozvaničena u vidu pozajmice, a preostaje da se vidi hoće li na leto će srpski klub imati pravo da otkupi njegov ugovor.

U aktuelnoj sezoni odigrao 18 utakmica za Špance, prosečno je beležio 6,4 poena po meču, a ovo će mu biti drugi mandat među crno-belima, za koje je igrao u mlađim kategorijama. S obzirom da će ga na vreme registrovati, Jaramaz će debi u ekipi Andree Trinkijerija trebalo da upiše tokom predstojećeg finlnog turnira Kupa Koraća u Nišu.


tagovi

KK PartizanOgnjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara