Partizan daje popust na sezonske: Ko kupi u julu može da uštedi do 3.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.07.18. | 15:02

Prodaja počinje u ponedeljak, najbrži dobijaju poklon

Ambiciozno je krenuo Partizan ka novoj sezoni. U sportskog direktora je promovisan Nikola Lončar,kao prvo pojačanje stigao je Rade Zagorac, najavljuju se još neka interensantna imena, a sve bi trebalo da kulminira što boljim učešćem crno-belih u Evrokupu, kao i povratku u vrh ABA lige.

Zato, klub iz Humske 1 zove u pomoć navijače, te je objavio da u ponedeljak počinje prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku 2018/19 i da će ona trajati radnim danima od 10 do 16 časova na stadionu Partizana, kao elektronski posredstvom servisa ticketline.rs

Izabrane vesti

Ko se odluči da na vreme pazari ulaznice, one će ju se višestruko isplatiti, jer su obezbeđene povoljnije cene za tribine i parter. Cene sezonskih ulaznica, ukoliko se kupuju u julu iznose: 4.000 dinara za tribine, odnosno 6.000 dinara za parter, u avgustu će koštati 5.000 i 7.500 dinara, a u septembru i kasnije 6.000 i 9.000 dinara.
To praktično znači da su navijači u prilici da tokom jula sebi obezbede prisustvo na svim utakmicama koje klub igra na domaćem terenu (ABA liga, KLS, Evrokup, kao i mečevi protiv najvećeg rivala za koji se karte ne nalaze u slobodnoj prodaji) po ceni od svega deset pojedinačnih karata“, navodi se u saopštenju Partizana, uz informaciju da su cene pojedinačnih (dnevnih) ulaznica 400 dinara za tribine, 600 za parter, 2.200 za belu ložu, a 2.500 za VIP ložu.

Osim toga, prvih 20 kupaca koji svoje ulaznice kupe na prodajnom mestu u Humskoj 1, dobijaju vaučer sa 20% popusta na kupovinu u zvaničnoj prodavnici Partizana, a narednih 20 kupaca dobijaju vaučer sa 10% popusta na jednu kupovinu u zvaničnoj prodavnici crno-belih.

FOTO: KK Partizan


tagovi

KK Partizansezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara