"navijači Partizana"
"navijači Partizana"

PAOK zadovoljan ide iz Beograda: Kao da smo igrali u Solunu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.02.17. | 21:00

“Nismo se uplašili”, kaže Mekfaden opisujući pad grčkog tima u završnici meča

navijači PartizanaTrener grčkog PAOK-a Sulis Markopulos ocenio je posle pobede nad Partizanom da je malo nedostajalo da njegova ekipa u poslednja tri minuta uništi sve dobro što je uradila pre toga na meču u hali Pionir. Solunski crno-beli su ipak prošli dalje u drugo kolo plej-ofa FIBA Lige šampiona, zahvaljujući pobedi od 82:78.
"Želim brz oporavak Partizanovim igračima koji večeras nisu bili tu, a beogradskim crno-belima mnogo sreće u nastavku sezone. Atmosfera je bila sjajna, kao i uvek u Pioniru. Moji momci su odigrali skoro pa odličnu utakmicu. Kontrolisali smo meč od početka, ali smo bili loši u poslednjih nekoliko minuta. U tih par minuta umalo smo uništili sve dobro što smo uradili u prvih 37 minuta", rekao je Markopulos na konferenciji za novinare posle meča.

Američki košarkaš Tadeus Mekfaden smatra da je PAOK sam sebi zakomplikovao situaciju.
"Bili smo agresivni, ovo su dve borbene ekipe. Bolji smo nego što pokazuje ovaj rezultat, moramo da ispravimo greške koje smo napravili u završnici meča. Doveli smo sebe u nezgodnu situaciju, Svakako će nam trener pokazati gde smo grešili", kazao je najbolji strelac PAOK-a na ovoj utakmici.

Izabrane vesti

Novinare je zanimalo šta se desilo u poslednjih pet minuta sa PAOK-om.
"Nismo se uplašili, ali smo prestali smo da radimo ono što smo do tada radili. Trener nam je lepo rekao gde da stojimo. Naravno, lakše je ispravljati greške posle pobede", rekao je on.

Atmosfera?
"Ista kao kod nas, kao da smo igrali kod kuće. Valjda su zbog toga Partizan i PAOK bratski klubovi"  

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanKK PAOKFIBA Liga šampionaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara