"Đanmarko Poceko"
"Đanmarko Poceko"

Neponovljivi Đanmarko Poceko: Ja sam budala i klovn, mozak mi je mali

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.17. | 21:40

Trener Cedevite napravio dar mar na konferenciji na novinare

Đanmarko PocekoHarizma kakva se rađa jednom u 10 godina. I možda nikad neće biti veliki trener, ali je uživanje videti Đanmarka Poceka. Jer uvek znaš da će biti zanimljivo. Tako je bilo i posle pobede Crvene zvezde nad Cedevitom od 81:66 u prvoj utakmici finalne serije plej ofa Jadranske lige. Pomoćni trener hrvatskog tima, koji je vodio ekipu umesto suspendovanog Veljka Mršića, bio je raspoložen za priču. Pa i za šalu na sopstveni račun. Čak i za psovke. I to na srpskom jeziku.
"Zvezda je zaslužila da pobedi, igrala je dobro", na srpskom jeziku počeo je izlaganje Poceko, ali je onda priznao da mu baš i ne ide...
"Nije mi lako da pričam, mozak mi je mali, budala sam", nasmejao je sve prisutne harizmatični Italijan pre no što se obratio novinarima.
"Da li znate italijanski jezik? Ne? Sutra ću onda da pričam na svom jeziku“.

Potom u ozbiljnijem tonu. Pun komplimenata na račun crveno-belih.
Crvena zvezda je igrala najbolju košarku u Evroligi, nervirao sam se protiv Darušafake i zaslužila je da ode u plej-of", iskren je bio Italijan.

Izabrane vesti

O samoj utakmici.
"Napravio sam nekoliko grešaka i izvinjavam se igračima. Imali smo puno problema na mestu pleja. Sutra će biti takođe jako teško".

Na pitanje da li je napravio grešku kada je zatražio dva tajm-auta u prvoj četvrtini, Poceko je odgovorio: "Sutra ćeš da vodiš tim pored mene".

Na konstataciju da je harizmatičan odgovorio je ironično: "Ja sam klovn".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Jadranska ligaĐanmarko PocekoFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara