Mornar nikad jači u istoriji: Vratio se i Rejli Ros

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.19. | 15:10

Barani prave tim za plej-of ABA lige

Ekipa kakva nikada nije viđena u Baru! Imaće Mornar u narednoj sezoni ABA lige tim od kojeg će zazirati i najbolji. Rešili su u gradu na crnogorskom primorju da se bore za plej-of i doveli su još jedno veliko pojačanje: vratio se Brendis Rejli Ros.

Amerikanac je pre dve sezone igrao za Mornar, kada je tim iz Bara stigao do plej-ofa ABA lige i do titule prvaka Crne Gore, dok je prošlu sezonu proveo u Ciboni. U dresu zagrebačkog kluba Rejli Ros je prosečno beležio 9,5 poena i 2,2 skoka po utakmici.
Ros je deveti igrač sa potpisanim ugovorom u dresu barskog ABA ligaša, tek drugi bez crnogorskog pasoša i za sada jedini koji u karijeri nije nastupao ni za jednu reprezentaciju", stoji u saopštenju Mornara.

Izabrane vesti

Brendis Rejli Ros je četvrti novajlija u Mornaru ovog leta. Pre njega, u klub se vratio i Derek Nidam, a nova lica su Sead Šehović, koji je došao iz Budućnosti i Milko Bjelica, crnogorski reprezentativac.

Kako pišu Vijesti, Barani su blizu dogovora i sa Antabijem Volerom, koji je takođe jednom već igrao za Mornar, dok su u toku pregovori sa Damirom Markotom i Džejkobom Pulenom.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara