""
""

Moć Zvezdine odbrane: Spanulis bez poena prvi put posle 13 godina!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.03.17. | 13:00

Legendarni as se poslednji put nije upisao u strelce na nekoj evropskoj utakmici još davne 2003. godine, kada je nastupao za Marusi

Vasils Spanulis je proteklih dana kuburio sa prehladom, ali ga je trener Olimpijakosa Janis Sfairopulos stavio u tim protiv Crvene zvezde u Beogradskoj areni. Ipak, bilo je jasno da roviti legendarni as ne može da se izbori sa agresivnom odbranom srpskog šampiona, pa se za nešto manje od 17 minuta na parketu nije upisao u strelce.

Izabrane vesti

Plejmejker kluba iz Pireja je iz igre gađao 0/3, a jedino u čemu je uspeo bilo je da ostvari jedan skok, dve asistencije i jednu ukradenu loptu, uz četiri izgubljene. Deluje neverovatno, ali ovo je prvi put da Spanulis ne postigne ni poen na mečevima u evropskim takmičenjima još od 11. novembra 2003. godine, kada je igrao za Marusi u Evrokupu protiv češkog Nimbruka. Tada je na parektu proveo 18 minuta, a imao je 21. godinu.

Spanulis je nakon toga vezao 234 utakmice u evropskim takmičenjima u kojima je postizao poene, ali je taj neverovatni niz prekinut u Beogradskoj areni.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vasilis SpanulisOlimpijakosEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara