""
""

Miljenović: Uradili smo Partizanu ono što niko nije ove sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.17. | 10:20

"Bespotrebno smo uvukli meč u neizvesnu završnicu", kaže košarkaš PAOK-a

Košarkaši grčkog PAOK-a trijumfalno su završili gostovanje Beogradu i bratskom klubu Partizanu. Zahvaljujući pobedi od 82:78 nadomestili su minus iz prvog meča i plasirali se u drugu rundu plej-ofa FIBA Lige šampiona, mada je malo nedostajalo da u finišu "prospu" sve dobro što su uradili.

Jedan od onih koji je dobro upoznat sa atmosferom i terenom Pionira, rezervni plejmejker Nenad Miljenović, ocenio je da je PAOK odigrao gotovo perfektnu utakmicu do tih umalo kobnih poslednjih pet minuta kada su serijom grešaka napravili dramu.
"Odigrali smo najboljih 35 minuta ove sezone. Vodili smo protiv Partizana u Pioniru sa 22 razlike što ove sezone možda nikom nije pošlo za rukom. Međutim, u poslednjih pet minuta smo nekim ishitrenim odlukama i nerezonskim šutevima doveli utakmicu u neizvesnu završnicu. Na sreću, odbranili smo taj poslednji napad i idemo dalje", rekao je plejmejker PAOK-a.

Izabrane vesti

Grčki tim je uz pomenutoj završnici zaista delovao kao da mu je voda potpuno ušla u uši i da bi mogao uprkos dobroj igri da ispadne.
"Uvukla se panika u tim, izgubili smo tri, četiri lopte na pola terena, imali smo i neka ishitrena rešenja u napadu, Partizan ubacio lopte. Bespotrebno smo uvukli meč u neizvesnu završnicu."

Nekadašnji košarkaš Partizana i Mega Leksa je u drugoj četvrtini dobrom mini-rolom uspeo da vrati PAOK u igru, a kasnije su gosti potpuno preuzeli kontrolu na terenu.
"To je uloga koju imam u drugom delu sezone. Zadovoljan sam što sam pokrenuo ekipu, što smo otišli na plus 20. Okrećemo se grčkom prvenstvu."

Srpski plejmejker, inače, i dalje muku muči sa hroničnim zdravstvenim problemom.
"Imam određeni problemsa leđima, nisam siguran da li ću sada ostati u Beogradu ili se vraćam za Solun. Moram da se dogovorim sa ljudima iz kluba", zaključio je Miljenović.

PAOK već sledeće nedelje nastavlja takmičenje u plej-ofu FIBA Lige šampiona, a protivnik će mu biti španski tim Tenerife.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanNenad MiljenovićKK PAOKGrčkaFIBA Liga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara