Komentari na vest

Koliko bi Evroligina poskupljenja opteretila budžete večitih

c

cpr

pre 3 meseca

da se svi klubovi bez licence dogovre i okrenu ledja euroligi, pa neka im igraju zalgirisi baskonije, i asveli…
G

Grobar 007

pre 3 meseca

Ovo su male pare za ozbiljne tajkune i biznismene. Setite se Milija Babović je skoro pozajmio fkzvezdi 10mil. eura za porez. Samo od prodaje ulaznisa može se inkasirati 2-3 mil.eura. Da li mislite da sponzori nisu spremni da daju pare zarad svog interesa. Svi oni reklamni natpisi na dresovima imaju svoju cenu. Mnogi komentarišu da država (Vučić) daju pare. Ne daju oni ništa što ne dobijaju imnogo više od toga. Evroliga je na dobrom putu da postane vrlo profitabilno takmičenje u kome će se vrteti ozbiljni novci. Na Partizanu je da se izbori za više para. Imamo sve uslove za to.

KKP

pre 3 meseca

Ipak su Zeljko i Partizan brend sto danas i nije toliko tesko biti mnogo se para daje raznim licnostima navodno poznatim za reklamu od strane svih kompanija a gde nece klubu i treneru koga gleda toliko navijaca i kod kuce i na gostovanjima.
H

Hallo

pre 3 meseca

Evroliga je prijatelju privatno takmicenje, a nije na putu da postane privatna! Najveca sramota je sto zemlja ili ti drzava, kao sto je Srbija, koja je trenutno vicesampion sveta i koja je samostalno i u sastavu SFRJ bila nekoliko puta prvak Evrope i sveta, nema barem jednog predstavnika u EL sa A licencom ili da se barem napravi da prvak KLS ide u EL koja je profitabilna, samo za sebe! A to sto lupetate, Zeljko, Janko, Marko, to za njih nema nikakve veze a i posteno netreba ni da ima! Isto sto navijaci oba kluba pominju atmosferu i navijanje, EL to ne treba, oni zele NBA sistem, gde ces da sednes, pijes koka-kolu, jedes neki k.... i gledas utakmicu mirno, a mi se jos palimo na to divljastvo s fudbalskih terena!
d

deki22

pre 3 meseca

kol'ko bi dao novca da na dresu bude tvoja reklama?
R

Rakitovac Fmp Neznalica

pre 3 meseca

Partizan je veci klub od nas i pre ce oni igrati Evroligu nego mi
J

Ja sam mislio da se bacite sportom

pre 3 meseca

a ne ekonomijom... mnogo mene boli uvo dal je 500 ili 749, apsoluno ne menja ništa. Poenta je da se igra, a platiće u sv sl, pa nisu džabe krali...
m

milo123

pre 3 meseca

po meni je ovo jadno sto radi evroliga - izbacili su Ruse, i sada popunjavaju broj preko nasih ledja, a cim se ovi vrate ni ABA vise nece imati vajld kard. Ja zaista ne vidim zasto mi zelimo da igramo to takmicenje. Ne postuje nas ni sama liga, ni sudije, ne dobijamo nikakve pare za TV prava (a doprinosimo mozda i najvise tu zajednickim snagama). Sa druge strane Nemci i Francuzi sve to imaju. Jedan macehinski odnos koji nije nista drugo nego ponizavanje, sisanje krvi, unistavanje doslovce. Ni jare ni pare, ni tele ni uze. Doslovce nemamo niti jedan interes da igramo EL takmicenja.
M

MJS

pre 3 meseca

Pa to ti je ista priča kao sa EU. Uzimaju šta im treba i koliko,a daju ništa ili kola ko hoće!!!!
m

milo123

pre 3 meseca

@MJS: bukvalno. Zato je Milka skuplja od Galeba. :D Neka pokusaju strucnjaci da nam objasne kako je EU jedini put za Srbiju. NIsu uspeli za ovih 30 godina.
m

milo123

pre 3 meseca

*jeftinija
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Partizan ce pre u Evroligu od fmpa, zato sto je veci klub jednostavno ima velike veze u Evroligi i Obradovica, ako svih 5 klubova budu zeleli da igraju Evroligu i da plate onda sledi glasanje i Partizan je u prednosti , dzaba sto ste osvojili Aba nikakva prednost to je samo prica , ali opet ce igrati oba kluba najverovatnije !
M

Mileta Car

pre 3 meseca

JSD je toliko veliki klub da ipak mora daplati milion evra kao i CZ ako hoce u taj privatni cirkus
H

Hulio

pre 3 meseca

Brate prvo vi ste osnovani 2007 g u laktasima ..kako ono kaze dodik i danilovic to je sada jedan klub....drugo vi ste instant klub i pored budzeta za 3g 60m ne mozete nista ..zato sto nema sistema,preko noci iz top 32 evrokupa i 7 mesto aba lige u u EL..instant bajo ...a polako svi ti novci ce doci na naplatu
G

GohSt

pre 3 meseca

Realno,kada bi Zvezda i Partizan odustali morali bi da izmisle 2 tima pritom da EL njima plati po milion samo da ucestvuju. I opet bi tesko nasli ta dva kluba.
Г

Групни

pre 3 meseca

Арапи, Французи, Британци једва чекају, додај још аждаје из Шпаније, јалове Хрвате,напаљене Црногорце, незнам како стоји још неко из Литваније ... што би Шојитј рек'о: има ко хотје ...
7

73

pre 3 meseca

Posle ovakve ucene trebalo bi preispitati učesce u EL.FIBA takmičenje daleko je novčano unosnije a eventualno učešće oba nasa kluba u tom takmicenju podiglo bi rejting tog takmičenja ..Utakmice Zvezde i Partizana su toliko sada već propraćene u Evropi da bi njihov susret u FIBA takmičenju bio gledaniji nego bilo koja EL utakmica tog kola,pa bi se u EL češali po glavi u odnosu na konkurenciju i to bi za njih bio porazavajući podatak.Ovakvim ucenama treba stati u kraj.Sačekati povratak ruskih klubova i FIBA da pojača reklamu svog takmičenja pa neka ucenjuju iz EL nekog drugog.Klasično uzimanje novca jer su osetili gde to mogu.Cilj im je prebacivanje naših klubova u EC da bi dali značaj i tom takmičenju koje niko ne prati,zato su i ABA skartirali gde je šampion imao prohodnost bez uzimanja reketa.Samo ako su ludi naši klubovi da ikad više nastupe u u EL kupu,a za dodatno placanje za učešće u EL pregovarački im malo bolje pojasniti stvari.
M

Miki 78

pre 3 meseca

Da su pametni i da ne igraju privatno takmičenje. I jedni i drugi.
D

Dragoo

pre 3 meseca

Ja bih im slatko posla e-mail sa porukom da se fino napu*e za placanke pozivnica. Kao da je neko takmicenje. Sta klubovi dobijaju sa tim?? Neki prestiz sta?? Igras za sicu. Pa valjda je*ena evroliga treba da zatvori finansijski sa sponzorima i tv pravima i sta ti znam cime vec i da nagradjuje klubove koji se kvalifikuju. Privatna evrlo liga. Jos jednom: ne placati vec nek se nap* se znate vec cega

Gradinaboys

pre 3 meseca

Moje mišljenje je da je EL u problemu i to ozbiljnom. Takmičenje je komedija pitanju nagrada i isplativosti. Ovdje se priča o naša dva kluba koje će vjerovatno platiti i igrati jer se finansiraju uglavnom od državnog novca i ne gledaju puno tu ekonomsku logiku, ali gdje će navući još tri tima da idu u čist gubitak i igraju ovo takmičenje to jedva čekam da vidim. Realno je da i Zvezda i Partizan ovo igraju dok ne vrate Ruse i zato mi je još gluplje da im mi sada plaćamo za učešće kada ni tako nemaju dovoljno klubova da ovo igraju.
O

Ok

pre 3 meseca

Jos je smesnije sto na celu lige figurira Srbin. Znaci mi finansiramo nesto sto kao Eu nece da nas tretira kao clana vec kao Arape. Kakvi bre uspesi kad je da se ne lazemo uslov bar 5 Amera da bi igrao ligu. Njima trebaju kao reklama lige pune Arene.
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Kakav problem moze da ima EL kada dize cenu za igranje u tom takmicenju...pa jasno je da sto vise kandidata za pozivnicu vise novca mogu da navuku.Milion evra za Partizan nepredstavlja problem jer ni ove sezone nisu poslovali u minusu a marketing je čudo.Ozbiljan novac Parrizan je zarqdio na ulaznicama,takodje i na TV prava prenosa njihovih utakmica.Takodje sponzori igraju veliku ulogu u finansiranju kluba a tu je i drzava koja je pomocla klub sa ne bas velikom cifrom.Sve u Svemu Partizan je poslovao sigurno u plusu i ove sezone ocekujem jedan potpuno drugaciji Partizan spremnog da se bori i za titulu u El.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

U doba skupoće, milion i nije neka cifra. U prevodu, plati pa klati
M

MSt

pre 3 meseca

Vi svi sto pišete kako klubovi ne treba da plate taj iznos za pozivnicu ćete prvi da upalite tv kad to isto takmičenje krene, a neki od vas ce i da idu na utakmice i jednog i drugog tima. Platiće i jedan i drugi klub koliko god im se kaže, i da kažu po 2 ipo miliona, platiće. Ne daju klubovi ssvij novac već državni. Da su klubovi privatni onda bi se napravila analiza,, koliko bi potencijalno bilo zaradjeno za ulog od 1m i ako je rezultat negativan, ne bi klubovi igrali a obzirom da tuđim parama raspolažu, platiće i jedni i drugi.
m

milo123

pre 3 meseca

isto tako bismo upalili tv bilo koje drugo takmicenje da je u pitanju. ja gledam zvezdu, ne gledam evroligu.
D

Dzi

pre 3 meseca

1.placas pozivnicu 2.placas sudije koji ovi ne placaju 3. Nemas tv prava U zbiru placas da te zajebavaju, da volimo tu Srbiju ko sto pricamo... Oba kluba, oba uprave, obe grupe navijaca zajednicko saopstenje da ne zelimo da ucestvujemo u tom smecu od takmicenja? Ako na ovo pristajemo da bi igrali j kosarku na sta pristajemo oko Kosova??? Aman bre. Nije bitan novac, bitno je neko dostojanstvo... Razumem podele ali al imamo mi bre neko dostojanstvo. Aman...kazu grobari privatna liga kls, reformisi, radi, menjaj ali nemoj da nas zezaju sve skupa.
@

@Dzi

pre 3 meseca

Slazem se 300%. Lepo u Ligu Sampiona, pa da razvijamo nase igrace, uz mozda 2, 3 stranca. To takmicenje je uopste nije lose. Nije, naravno, sami krem, ali ima zanimljivih timova i vrucih gostujucih terena. Samim tim i nase hale bi mpgle da se popune i da se stvore neka rivalstva na mavijavkpj bazi, da sve to bude zanimljivije. Nije mijasno sta vise jure s tom EL.
K

KLS

pre 3 meseca

Ne treba igrati !
s

soichiro

pre 3 meseca

oni partizanu duguju 350000...u slucaju da partizan ne igra EL, dodju mu tu sumu....a ako igra partizan doplacuje 650000....
D

Dzi

pre 3 meseca

350h za proslu sezonu.
M

MJS

pre 3 meseca

Oni su čak smanjili ove isplate,ranije je bilo 30-35 hiljada €,za svaku pobedu,znači KKP bi trebao bar pola miliona da dobije. Da li je to moguće,jer tada igrači koji danas koštaju 1 mil.€,u to vreme su vredeli pola miliona,praktično igrači bili duplo jeftiniji,a bonusi veći!!! Ovo je čisto pranje novca,nejasno čijeg!!!!
O

Op prc

pre 3 meseca

Znaci da Instituciju kosta 650000 ucesce,a hibride okruglo milionce...posto su nama vec dali 350000...pa uzeli jbg moze im se.
M

M1ladin

pre 3 meseca

Ali pošto će Partizan u Evrokup znači da ste zaradili 350k, taman jednu mesečnu platu vašeg kapitena.
ш

шуми

pre 3 meseca

чему служи аба лига ако нема проходност у евролигу.Или је одмах напустити или направити да последња 2 испадају а прва 2 улазе у лигу без обзира на број екипа из исте државе
P

Pa bleso nicemu

pre 3 meseca

Zato sto je kkczbgd osvaja uz pomoc logistike,a to nije normalno...pa nisu oni sisali veslo.
M

MJS

pre 3 meseca

Tako kako ti kažeš,i nikako drugačije... Smešno je to što pišeš....
Г

Групни

pre 3 meseca

у том случају предграђе испало још прошле сезоне ...
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Vidim da ovde raspredate da treba preci u ligu sampiona I napustiti Euroleague. Da vas podsetim da je procenjeno da je pobednik tog takmicenja ulozio u tim oko 17 mil eura. Tako da okreni obrni gde god da se ode tim mora da vredi 15 tak miliona da bi bio konkurentan. Sto dodje na isto...
P

Pa gani predjite

pre 3 meseca

Valjda tamo ne budete 16-i.
Г

Групни

pre 3 meseca

па пређите ...

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

I šta bi sad ?? Gde je Vojinović ? Kako to sad šampion mora da plati milion da bi igrao EL i kakva pozivnica ??? I kako to sad ispade da je ipak bitno to što je Partizan bio 11 jer vidimo da jeste i da zbog toga plaća 650 hiljada što je 350 hiljada manje nego zvezda ! Da objasni neko ???
@

@

pre 3 meseca

To ti je ono sto vi necete da razumete, mi smo prvaci evrope a imamo trenera koji je 9 puta bio prvak, jos bolje u sali u kojoj se odlucuje ko i sta se zove gle cuda po covicu oh ne wait 😂😂😂
H

Hallo

pre 3 meseca

Pa kakve to ima veze sto ste prvsci Evrope i sto imate trenera! I vi isto kao i mi placamo po milion, samo sto ste vi tim vasim 11-im mestom zaradili 350000 eura i matematika je prosta! A ti prijatelju da znas da to sto imate velikog Zoca i neks vam ga jos dugo i to sto ste bili prvaci Evrope, to nema nikakve veze! Nemoj da si budak!
Г

Групни

pre 3 meseca

просто ... иза оба клуба стоји држава,знају да " музу", и да смо напаљени на кошарку ! укапирали су да ћемо дати лову све да је учешће и две милке ... људи, просто је ...Арапи, Французи, Британци имају лову, ту су, дахћу за врат као Перица библиотекари из "Варљивог", имамо високо мишљење о себи, помало без покрића ... Алба, Басконија ??? какве су то екипе ??? мале хале, никакви трофеји, смешни навијачи у стилу лимених оркестра, али, плате па клате, стабилни спонзори, финансијски чисти, транспаренти .... а код нас !? позајмило НН лице десетку, раздужил 12,5 ... Милија Бабовић спашава Партизан, звезди за родну равноправност 6 милки, Гаспром рудна рента, ексел таблице ... ако хоћете, хоћете, ако нећете, Пари Сари, Ал Драхма,Париз, Лондон, Лисабон ...

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

@Hallo Pa biće da nema veze to što si prvak ABA ! Svakako dobijaš pozivnicu koja košta 1.000.000 € . Plati pa klati 🤷 E sad .. 11 mesto ipak znači da se plaća manje u ovom slučaju 350.000 € manje , što dalje znači da je isplativije i bolje biti 11 u EL nego prvi u ABA 😐 . Nego zašto sada nema Vojinovića i da izađe i kaže kako to sad pozivnica i uplata od milion kada je jasno rekao da šampion ABA lige sigurno igra EL ! Šta ako šampion nema tih para , šta onda ?! Iz ABA lige se ne može u EL , iz KLS se ne može ni u ABA 2 .. krivac za sve ovo je u jednom čoveku , koji je zbog svojih ličnih interesa uništio i Srpsku i Regionalnu ligu 🤷 .

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

@Hallo Pa biće da nema veze to što si prvak ABA ! Svakako dobijaš pozivnicu koja košta 1.000.000 € . Plati pa klati 🤷 E sad .. 11 mesto ipak znači da se plaća manje u ovom slučaju 350.000 € manje , što dalje znači da je isplativije i bolje biti 11 u EL nego prvi u ABA 😐 . Nego zašto sada nema Vojinovića i da izađe i kaže kako to sad pozivnica i uplata od milion kada je jasno rekao da šampion ABA lige sigurno igra EL ! Šta ako šampion nema tih para , šta onda ?! Iz ABA lige se ne može u EL , iz KLS se ne može ni u ABA 2 .. krivac za sve ovo je u jednom čoveku , koji je zbog svojih ličnih interesa uništio i Srpsku i Regionalnu ligu 🤷 .

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

@Hallo Pa biće da nema veze to što si prvak ABA ! Svakako dobijaš pozivnicu koja košta 1.000.000 € . Plati pa ...🤷 E sad .. 11 mesto ipak znači da se plaća manje u ovom slučaju 350.000 € manje , što dalje znači da je isplativije i bolje biti 11 u EL nego prvi u ABA 😐 . Nego zašto sada nema Vojinovića i da izađe i kaže kako to sad pozivnica i uplata od milion kada je jasno rekao da šampion ABA lige sigurno igra EL ! Šta ako šampion nema tih para , šta onda ?! Iz ABA lige se ne može u EL , iz KLS se ne može ni u ABA 2 .. krivac za sve ovo je u jednom čoveku , koji je zbog svojih ličnih interesa uništio i Srpsku i Regionalnu ligu 🤷 .

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

@Hallo Pa biće da nema veze to što si prvak ABA ! Svakako dobijaš pozivnicu koja košta 1.000.000 € . Plati pa ...🤷 E sad .. 11 mesto ipak znači da se plaća manje u ovom slučaju 350.000 € manje , što dalje znači da je isplativije i bolje biti 11 u EL nego prvi u ABA 😐 . Nego zašto sada nema Vojinovića i da izađe i kaže kako to sad pozivnica i uplata od milion kada je jasno rekao da šampion ABA lige sigurno igra EL ! Šta ako šampion nema tih para , šta onda ?! Iz ABA lige se ne može u EL , iz KLS se ne može ni u ABA 2 .. krivac za sve ovo je u jednom čoveku , koji je zbog svojih ličnih interesa uništio i Srpsku i Regionalnu ligu 🤷 .
H

Hallo

pre 3 meseca

Moj odgovor nije bio upucen tebi brate, mislim na dezurnog krivca, nego je upucen @ jel doticni nezna o cemu pise, pise kako Partizan placa manje zato sto je bio prvak Evrope i zbog Zeljka!
T

To znači

pre 3 meseca

da nismo za tamo.
z

zoc z

pre 3 meseca

Ajde Partizan koji uvek napravi dobre rezultate u El, al zvezda koja je 18-ta zadnjih 10 god ne shvatam svrhu al aj
Z

Zmaj93

pre 3 meseca

Super, platite igrace I porez onda ''rezultatima'' posto pare nisu bitne. Cirkus takmicenje na koje se lozimo mi I donekle jos par zemalja.
U

Uvek napravi....

pre 3 meseca

dobre rezultate 8 i 11 mesto se slavi kao titula a nigde ni jedne....
D

Dzoni-1970-

pre 3 meseca

Jel si siguran da je osmo mesto? Aj malo bolje proveri pa se vrati...
X

XNXX

pre 3 meseca

Tih 2 miliona ce ionako da plati drzava!!!
P

PLATĆE TUPAVI NAROD

pre 3 meseca

Oni se finansiraju od svojih prihoda pa je to velika briga za te klubove... Bogata smo država, imamo para za bacanje, anestezija mozga je prioritet vazda kad je država za teletabise u pitanju, da se neko ne probudi slučajno i krene da koristi mozak.
G

Googlaš

pre 3 meseca

500 ili 750 mu dođe skoro pa isto u košarci.... ne možeš jednog krštenog igrača da nađeš za tu godišnju platu. Na primer Davidovac ima 900k.
P

Pitanje za

pre 3 meseca

Ove iz aba i el: Da li možda još žele da im mi građani Srbije popušimo svi?
R

Rajko 1234

pre 3 meseca

Dakle, mi građani, Srbi, treba da platimo 2 000 000 evra da bi tamo nekih "48" stranaca u Zvezdi i Partizanu mogla da igraju Evroligu? 🤔 Buahahahahhahah 😂😂😂😂😂 P.S.Taman posla da neko predloži da ista ta 2 000 000 evra raspodelimo klubovima po Srbiji koji će praviti naše igrače. Izgleda da je lakše i važnije da podržimo Kevina nego da uložimo u nekog novog Jokića, Jovića, Bogdana, Tea..
r

rea

pre 3 meseca

Kevin je srbin, krunisan u srbina od strane Čovkinsa. Dobro je samo da nisi pomenuo Gedraitisa i Bolomboja kao strance u koje se ulaže.
R

Rajko1234

pre 3 meseca

@Rea, pa Kevina sam uzeo samo kao primer jer je igrao i za jedne i za druge. Nema obojene pristrasnosti. 😉 Motiv mog komentara je potpuno druge prirode.
L

Lux

pre 3 meseca

Ma glup Rea ko ...
R

RealNo1

pre 3 meseca

За Партизан није рпоблем да плати. Продаће Остоја поново исте улазнице
Z

Zigmund

pre 3 meseca

Ako je verovati Covicu koji rece kod Kalinica u emisiji da je Zvezda prosle god dobila 11m od drzave, onda ovo milionce je bas sica. Ni celih 10%.
R

Rajko77

pre 3 meseca

Ja mu ne verujem. Verujem da je iznos veci i da je svesno umanjio. U svakom slucaju od kada je on u CZ drzava da uvek kolko zatraze da bi dostojno reprezentovali Srbiju. Kad se setim vrhunskih partija Zvezdinih igraca sa proslog SP i njihove dominacije u svim statistickim kolonama sa Gudurom kao perjanicom koji se posebno istakao u finalu, onda su svaki euro opravdali. O EL da ne pricamo, tamo igraju vrhunski dok ne nalete na 2 zadnja tima na tabeli, a i sudije ih redovno kradu. Tu bi trebalo da drzava da jos jedno milionce da se Jovcic i P. Ilic kamufliraju za objektivno sudjenje. Mozda bi drzava trebala jos da odresi kesu.
J

Jedan DV

pre 3 meseca

Dule iso na F4 sa 5 ili 6 igraca mladjih od 21god, sa jednim ili 2 stranca, pravili pa prodavali igrace, Novica, Pekovic, Perovic, Krle, Tripkovic, Tepic, Vanja, ... i to sve sa budzetom od 2m. Ovi da im nije bilo Zeljka ne bi znali kako je prodati igraca, al zato drzavni sef otkljucan.
B

Bacanje para u propast u kkp

pre 3 meseca

Pa KKP ionako od države i državnih preduzeća dobija 10-20 miliona evra godišnje, njima je to sića!
R

Realan 2

pre 3 meseca

Pao Kao osvajac dobio 1.75 miliona, real miliona... A ulaganja na nivou lige, svih 18 timova su sigurno preko 250 miliona... Igra se liga koja svake godine pravi troskove od 250 miliona evra.. sisanje ovaca...
M

Mauro Tasoti

pre 3 meseca

Koliko koštaju Panter i Ledej a nisu pokazali ništa ove sezone.Govorim za Partizan,dobro je da uopšte dobijemo pozivnicu posle ovako loše sezone u svakom smislu.I ne mogu da kažem da mi nije drago da i ovi drugi moraju da plate milionče.
G

Grobarcina

pre 3 meseca

IZGUBLJENA TRIPLA KRUNA I 8-0 METLA 🧹🧹🤦
Г

Групни

pre 3 meseca

хихихихихи ... сигде мори метлооо...брз, по'брз, метла ... било ни досадно без теб' ...
D

Dadopv

pre 3 meseca

Zar nije dovoljno sad i to sto je vratio publiku preko Evrolige i zaradio od ulaznica 9 miliona eura…sto je dobio i neke sponzore preko evrolige,napravio je tim kakav takav da privuce publiku na zalost ove godine bez trofeja…ali recimo da nije igrao evroligu prethodne tri godine pitanje bi bilo sad dal bi uopste pisali o Partizanu kao ucesniku evrolige ili o klubu koji je ugasen..sta je trebao da pusti Zvezdu da oni igeaju a partizan da igra Kls ligu sa timom od 50000 eura,sa bedplatinom ulaznicom svaku drugu utakmicu,mozda bi vi tada bili zadovljni posto se naglasava samo Aprtizan u ovom tekstu..
e

e

pre 3 meseca

Bice na kraju 20miliona evra,pa pre mesec dana je Ostoja rekao sest.Uostalom nebitno sta je ko rekao,ali da budes toliko glup da ne mozes sam da izracunas,da je ta cifra naucna fantastika,nebulozno je.
L

Luja

pre 3 meseca

Partizani nista ne placaju jer je EC mufte.
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Postojanje ABA lige, posle odluke EL da i šampion plaća pozivnicu, gubi svaku svrhu i smisao. Posebno jer tu ligu sponzoriše država Srbija. Zašto se to radi i ta liga opstaje, gde srpski klubovi dominiraju godinama i u ABA 1 i u ABA 2, nikom normalnom nije jasno. Zašto mi činimo uslugu raspalim hrvatskim i slovenačkim klubovima, kao i Dubajiu uostalom, ne postoji racionalno objašnjenje. KSS i država što pre da ukinu ovaj KLS cirkus i formiraju profesionalnu domaću ligu, naši klubovi da napuste ABA ligu, a Partizan i Zvezda neka jure tu višegodišnju licencu EL kako znaju i umeju, ako im je ćef da igraju to sa finansijskog aspekta besmisleno takmičenje (sa sportskog se slažem da je cilj igrati sa najboljima u Evropi). Jedino se tako može sačuvati istinski interes srpske košarke, sve ostalo je utopija i šarena laža.
B

Bayern

pre 3 meseca

Dominacija imate najvece budzeta a kada cedevita ili buducnost vode protiv vas onda sudije pocnu da igraju nemoj iznosit dominaciju vise
P

Poki 012

pre 3 meseca

Pitaj covica on je sve nas uvuko u aba Partizan je u tu ligu usao poslednji!!!!
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Videli smo Budućnost i posebno Cedevitu u EK ove sezone, jel' ih i tamo sudije kradu? U polufinalu ABA 1 3 od 4 srpska kluba, u finalu ABA 1 i ABA 2 po oba srpska kluba, šta ti nije jasno?
N

Nenad B.

pre 3 meseca

@ Poki 012; Mene taj ljigavac apsolutno ne zanima, a Partizan po meni čim dobije srednjoročnu licencu EL, treba da napusti ABA ligu momentalno.
S

Skapa

pre 3 meseca

Ja ne razumem sto ovde ljudi razglabaju ko ce sta da plati??Sta nas briga vazno da gledamo svoje timove u evroligi
K

Kole 222

pre 3 meseca

Pa hoće, ne znam jel si ti pismen, dobili smo pozivnicu
N

NoName1

pre 3 meseca

Koju bre pozivnicu? Dobili ste anketu sa dva pitanja - da li želite da igrate EL i da li možete da platite milion evra kotizaciju. Vidiš li da ima 19 klubova? S obzirom da im je Pariz interesantan kao tržište, Nemačka i Italija takođe, da Valensija pravi najmoderniju halu u Evropi, i da su rekli da šampion Aba lige ima prednost - šta misliš koji je taj 1 klub koji otpada???
I

Ivan...

pre 3 meseca

Za koju godinu kada se ugasi ovo organizovano kriminalno takmicenje, ponistice se i svi njegovi pobednici. Nece se racunati kao sampioni evrope. Tako da potpuno je nebitno ko ce i igrati i da li ce igrati.
T

Tek će biti plakanja

pre 3 meseca

Vidim ovde par komentara navijača Partizana koji i dalje ne shvataju šta se dešava i misle da će Partizan sigurno igrati Evroligu. Zaista neverovatno.
A

A???

pre 3 meseca

Sto tebe zanima sta ce Partizan da igra? Ljubomora i zavist? Gledaj i prati klub za koji navijas, nemoj da se zamaras sa ostalim klubovima.
J

Ja sam jaaaa

pre 3 meseca

Meni je jos tuznije sto ti mislis da ce zvezda sigurno igrati iako je osvojila aba ligu. Ako ne umes da citas, i zvezda mora da plati milion evra pod uslovom da partnerski klubovi odluce da zvezda dobije vajld kartu
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Pa videćemo ko će da plače a ko da se smeje. Ako svih 5 klubova prihvate da plate licencu, biće zanimljivo glasanje vlasnika EL i ne bih se baš toliko bahatio da sam na vašem mestu.

Vitez Kojadin

pre 3 meseca

Verovatnoća da Partizan igra Evroligu je veća od verovatnoće da je igra Zvezda. U suštini, najverovatnije je da će igrati oba tima.
@

@ssss

pre 3 meseca

Ne znam da li si najbolje shvatio,ali ni vama nije zagarantovano učešće.Šampion ABA lige takođe dobija specijalnu pozivnicu.Drugim rečima ako i dobijete pozivnicu kao šampion ABA lige to košta milionče.
Z

Zavatoni

pre 3 meseca

Privatna prćija
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Negde oko 230.000 hiljada mi je prošle godine odbijeno za zdravstveno osiguranje. Lončar je pre dan, dva rekao da bi svakom pacijentu koji izlazi iz bolnice trebalo dati račun da vidi koliko to košta. Znači puno vam je da plaćate lečenje svojih građana kojima odbijate za zdravstveno, a nije puno da se daju milioni za sprdnju i zajebanciju. Jer sport to jeste, u poređenju sa drugim, ozbiljnim stvarima u životu. Plus, što ovde nema nikakvog dobitka već samo čist gubitak.
Л

Лигњослав

pre 3 meseca

Једног дана, тамо неке 2275. године, седеће заједно неки економски стручњаци и историчари и покушаваће да разумеју зашто је Европа 2000-их играла кошаркашко такмичење које је генерисало губитке од 150-200 милиона евра сваке године, као што данас покушавају да разумеју како су изграђене пирамиде. Потпуно лудило и сумрак свести.
К

Куп је битан

pre 3 meseca

Никаквог оптерећења за буџете клубова не би било. Али би зато буџет Србије био оптерећен.
S

Sve je jasno

pre 3 meseca

Partizan da je osvojio Aba ligu ne bi placao .. S’obzirom da je Zvezda osvojila placa .. jasno je da Partizanu se sprema licenca ,a nas ce izbaciti mozda cak i sledece sezone ako budemo imali katastrofalne rezultate u Evroligi kao predhodnih.. Obradovic he najvece ime Evrolige i to im je sigurna karta za licencu plus imali su 6 poziciju i 11 poziciju .. ne mirise na dobro..
N

Ne samo to

pre 3 meseca

Partizan je osvajac Evrolige,4x ucesnik f4 i nekoliko top8 .. Zvezda je visestruki ucesnik top16 i osvajac naprednih domacih namestenih trofeja osnovana 2011 godine u Zelezniku.. to pravi razliku!
@

@Sve je jasno

pre 3 meseca

E mukice moja. Ništa tebi nije jasno. Zato ćete još više boleti kad budeš shvatio da Partizan neće igrati Evroligu.
L

Luja

pre 3 meseca

Ovi partizani zive u Diznilendu sa Pajom i Siljom.
e

e

pre 3 meseca

I ne znas kolika je razlika,ti si ociglledan dokaz.Da imate i sto titula prvaka Evrope,Zvezda je za vas imperija.
S

Sale84

pre 3 meseca

Ne znam samo na osnovu cega ti pricas da partizan ne bi placao da je osvojio aba ligu... ne razumem? Placali su i prosle godine pozivnicu isto i kad su osvojili samo je bila 500.000€.
Z

ZV

pre 3 meseca

Ne znam sto spinujete kad se zna da ce kkjsdsnsofybasket da dobije 215 meleona da bi pocastvovao EL svojim prisustvom....
D

Drndo

pre 3 meseca

Neka se Zeljko odrekne plate za jednu sezonu posto se kune u ljubav prema Partizanu
П

Па...

pre 3 meseca

... како год да испадне, највише бих волео да ЕЛ пропадне. И АБА исто. Тренутно није реално, али се надам да ускоро неће постојати. Замисли првенство у рецимо боксу где боксују боксери који уплате највише пара. Лудило мозга.
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Sve bio Terza u pravu kada je govorio o Ligi šampiona u fudbalu i Evroligi u košarci. Evroliga se ponaša tako da menja pravila igre u toku same sezone po principu kako nam se svidja tako odlučujemo. FIBA koju je vodio svojevremeno Bora Stanković je bila preozbiljna organizacija u odnosu na ovo današnje privatno špansko lopovsko preduzeće!
P

Pizzi

pre 3 meseca

Pogresno gledate.vredi platiti jer ce se opet prodati hala svaku utakmicu,pa vi vidite kolika je tu zarada.i koliko bi bilo.interesovanje manje da i jedni drugi igraju EC
P

Pera genije

pre 3 meseca

Samo jedna informacija i to što napuniš arenu košta. Organizacija jedne utakmice u Areni je između 20 i 25000€.
Z

Zmaj93

pre 3 meseca

Pa da je tolika zarada, ne bi morala drzava da pokriva troskove I placa pozivnice za ovo smesno takmicenje.
d

d.g.

pre 3 meseca

Okrenuti se lš i prestati sa rasipanjem narodskih para.
T

Tadija T.

pre 3 meseca

Za Partizan sam cuo da su dobili pozivnicu. Za Zvezdu nisam cuo. Ne znam da li je i Zvezda dobila pozivnicu, ovi strani mediji i portali ne pisu nista o tome.
f

ffgggr

pre 3 meseca

Ako država daje 7 miliona evra da bude domaćin fajnal fora može da da i 2 miliona da imamo 2 kluba u istom tom takmičenju.
A

A Zvezda

pre 3 meseca

Cvonjak

pancevac992

pre 3 meseca

Zvezda 3 titule
D

Drvo

pre 3 meseca

Partizanski budžet zavisi od cene vanil šećera na tržištu.
l

limarija iz prislonice

pre 3 meseca

A jel placa rumeni ili panter preko OFY racuna ?
B

Bizon

pre 3 meseca

FMP-u nista ne bi opteretio
V

Vizitor

pre 3 meseca

Mislite koliko bi opteretile drzavni budzet pošto večiti ne daju ni jednog jedinog centa...
Z

Zakljucak

pre 3 meseca

Bio šampion ili ne, moras da platis milion evra za ucesce. Jos jednom potvrdjena cinjenica, šampion Aba lige igra sa pozivnicom, od ove sezone mora i da plati.
@

@mkv

pre 3 meseca

uvek je i plaćao
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Znaci , zabole me. Ali bas, bas.
v

van

pre 3 meseca

Ionako placa Srbija, drzava.
B

Bandalowski

pre 3 meseca

Oba vecita da predju u Ligu sampiona, dobice dobar novac, navijaci oba tima ce ostati verni, da naprave oba tima konkurentan tim i kako bi bilo da gledamo finale lige sampiona Zvezda - Partizan, pa veca gledanost bi bila od finala EL i bolja atmosfera. EL da se ne ljubimo.
V

Vlada79

pre 3 meseca

Bukvalno. Plus bi Zvezda i Partizan doneli kvalitet u Fiba LŠ i privukli bi još neke ekipe koje se nećkaju. Da su pametni, odma' bi trebali da odu u LŠ!
J

Junker

pre 3 meseca

Nista od toga, prvo nijedan stranac ne bi hteo da dodje, drugo pre bi jedni ili drugi pristali da se ugase kao klub nego da urade nesto zajedno.
N

No.1

pre 3 meseca

Potresla se cela Evropa na tu pomisao kako će bez velikana kruga dvojke???? Samo su kod nas porazi predstavljeni kao pobede! Uleb je nastao '92. i nikakav problem nije bio do 2016. kada Fiba pravi svoju LŠ i počinje da pravi neka trećerazredna takmičenja. Pre će se Fibina takmičenja ugasiti nego postati ozbiljna i prestižna. Jedan od razloga zašto prvak Aba ne ide u EL direktno jeste što nisu članovi Uleba od 2015. I kao dodatak, niti jedna ozbiljma liga nije van Uleba pa ni Vtb majke Rusije.,
F

Fmp2

pre 3 meseca

Nije tacno. Dobila je ona od KSS 6 mil od pocetka godine. Njoj se uvek isplati, dokle god oskar odlucije o nasim parama
r

rea

pre 3 meseca

Šta je evropska košarka sebi dozvolila... EL služi da bukvalno puni džepove vlasnika lige. Šansa je bila pre 6-7 godina kada se Fiba drznula i napravila LŠ, da je tada prešlo barem 2 kluba iz EL, garantujem da bi danas gledali legitimnu Ligu Šampiona, gde se ne bi plaćala "članarina", a zauzvrat šampion dobijao par stotina hiljada evra, već bi nagrade bile, daleko, daleko jače.
B

Burek

pre 3 meseca

Jel istina da se veći novac dobije za osvajanje ABA lige nego EL ?
K

Komedija

pre 3 meseca

Od takmičenja. Platiš milion da igraš, a nećeš zaraditi ni 500hiljada.Koja je poenta tog takmičenja.
L

Lol00

pre 3 meseca

Pa nećeš kad budes 16. haha
a

acabre

pre 3 meseca

A mozda bilo zanimljivo da i Zvezda i Partizan odbiju ucesce. Mislim da bi evroliga bila na gubitku sto se tice i gledaoca! ps. koja je svrha Aba lige?
S

Sf

pre 3 meseca

Kako kad pola navijaca zvezde se do danas radovalo jer KKP ide u EK a oni pravac EL.
S

Svrha Aba lige

pre 3 meseca

Je da ne gledamo provatnu ligu Nebojse i Vesne i cirkuse kakvi se desavaju u istoj ! Koji vrhunski igrac bi igrao to smece od lige?
g

gonpi

pre 3 meseca

Pamet u glavu uz podrsku par vrhunskih evropskih ekipa (ukljucujuci i Rusiju)