Janković posle Tamiša: Nedopustivo! Ovako više ne smemo...

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.19. | 08:42

“Moramo mnogo bolje već od sledećeg treninga”

Nije se Partizan proslavio u susretu protiv Tamiša u četvrtak uveče. Gosti iz Pančeva umalo su izrežirali prvorazrednu senzaciju pošto su bili nadomak trijumfa u dvorani Aleksandar Nikolić, zbog čega su igrači Partizana dobili ozbiljan dril od trenera Andree Trinkijerija već na konferenciji za štampu.

Svesni su, u to nema dileme, i košarkaši Partizana da su umalo zabrljali. Pobedili jesu, ali igra mora što pre da se zaboravi. I da se više ne ponovi, što ističe Stefan Janković.
"Ovakva utakmica ne sme da se dogodi. Ne možemo da ulazimo ovako bez fokusa, odbrane. Tamišu svaka čast, ali zna se ko je bolja ekipa. Ovako nešto ne sme da se ponovi. Već na treningu u petak moramo da budemo bolji. Svaka ekipa će sada da gleda ovaj meč i da bude dodatno motivisan. Moramo od prvog sekunda da pokažemo ko smo", rekao je Janković posle utakmice.

Izabrane vesti

Trener gostiju Bojan Jovičić pohvalio je igru svojih pulena i napomenuo da ovakav rezultat protiv crno-belih nije slučajnost, već plod kvalitetnog rada. 
"Drago mi je da se Partizan ovako diže i da će u najskorije vreme predstavljati ono na šta smo navikli. Samim tim sam još više ponosan na ono što smo prikazali. Česittam igračima i saradnicima. Prošle sezone smo dobijenu utakmicu u Pančevu izgubili od Zvezde, još bolje je bilo u Železniku gde smo izgubili u egal završnici. Ovo nije slučajnost, ovo je plod dobrog rada, razvoja igrače i uprave koja nam to omogućava. Ne bih komentarisao meč previše. Osnovna razlika je bila u tome što naši igrači nisu navikli na ovaj nivo kontakta, često smo se odbijali od njih, ispadale su nam lopte. Nema potrebe da ulazimo u taktičke stvari. U lepom svetlu smo se predstavili, moja poruka je da ovo nije slučajno", izjavio je Jovičić.

Foto: Star Sport


tagovi

Stefan JankovićBojan Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara