Budućnost hoće Crnogorca iz Reala!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 19:06

Pozajmica bi bila u pitanju

Prelazni rok u ABA ligi je na vrhuncu, favoriti se pojačavaju kao retko kad do sada. Crvena zvezda je do sada izdominirala u prelaznom roku, ali atraktivna pojačanja dovode i Partizan, Budućnost, Olimpija Cedevita, Mornar...

Posle transfera krilnog centra Hasana Martina i letonskog reprezentativca Martinsa Mejersa, podgorička Budućnost je naciljala i pojačanje iz Real Madrida!

Izabrane vesti

Kako pišu crnogorski mediji, Budućnost je zainteresovana za talentovanog Dina Radončića. Mladi Crnogorac (20) je još godinu dana pod ugovorom sa Realom, ali je zbog jake konkurencije prošlu sezonu proveo na pozajmicama u Burgosu i Mursiji. Real ne namerava da ga se odrekne, već da ga pošalje na novu pozajmicu, a Budućnost je pokazala inetersovanje.

Crnogorski reprezentativac je veliki talenat evropske košarke, a želi prvu sezonu na velikoj kontinentalnoj sceni. Radončić igra na poziciji “trojke”, visok je 203 santimetra i specijalista je za igru u odbrani. Sa reprezentacijom je obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo u Kini i nalazi se na širem spisku za to takmičenje.

Dino Radončić je sin nekadašnjeg rukometaša Damira Radončića i rođen je u nemačkom Gisenu gde je njegov otac igrao rukomet. Sa košarkom je počeo da se bavi u Zrenjaninu, kasnije je igrao za mlađe kategorije Barselone odakle je otišao u Real Madrid čiji je član već pet godina 

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara