{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Smatramo da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou“, poručuju Podgoričani
Budućnost: Bićemo deo ABA lige samo ako je prioritet košarka

Košarkaški klub Budućnost izdao je zvanično saopštenje u kojem se izrazuje zadovoljstvo zbog toga što jnije prihvaćen izveštaj takmičarske sezone 2018/2019 u ABA ligi, kao i zbog toga što dosadašnji menadžment viđe neće rukovoditi takmičenjem.

Podgoričani poručuju da će biti deo ABA lige isključivo pod uslovom da jedini cilj i priorite takmičenja bude košaraka.
"
Nakon jučerašnje skupštine ABA lige održane u Banjaluci, Budućnost Voli se zahvaljuje gospodinu Igoru Dodiku, predsedniku Lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova, koji su se juče okupili u pomenutom gradu.

Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnost Volija u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali.

Donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu.

Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi.

Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige. Smatramo da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou.

Budućnost Voli osuđuje sve nemile scene koje su obeležile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo deo ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka", stoji u saopštenju Budućnosti.

Najnovije vesti


×