Ambiciozna Budućnost hoće Dženkinsa i Prepeliča!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 10:59

Crnogorski šampion želi da vrati trofej Jadranske lige

Neće se u Podgorici igrati Evroliga naredne sezone, ali to ne znači da Budućnost neće dočekati jesen i predstojeću takmičarsku godinu s najvišim ambicijama!

Posle dovođenja 23-godišnjeg krilnog centra Bajrota Hasana Martina, Budućnost je ofanzivno krenula na dva ozbiljna pojačanja – Čarlsa Dženkinsa i Klemena Prepeliča!

Izabrane vesti

Čarlsu Dženkinsu je istekao ugovor s Himkijem na kraju protekle sezone, što je odmah lansiralo priče o njegovom povratku u Crvenu zvezdu! Međutim, Budućnost se nada da bi mogla da ponudi finansijski bolje uslove miljeniku severne tribine i tako ga namami da dođe u Podgoricu.

Prepelič se posle jedne sezone u Realu nije najbolje snašao i izvesno je da će napustiti Kraljevski klub ovog leta. Oko njegovog imena najviše se pominjao Virtus iz Bolonje Aleksandra Đorđevića. Evropski šampion sa Slovenijom propšle sezone odigrao je 21 utakmicu u Evroligi, uz prosek od devet minuta, četiri poena i dve asistencije.

Prema navodima crnogorskog portala CDM, Budućnost želi i letonskog centra Martinsa Mejersa iz Jeniseja, a pojačanja će biti potrebna praktično na svim pozicijama.

Podsetimo, Budućnost je odnedavno preuzeo trener Slobodan Subotić.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara