Zvezdino dete iz Voždovca u Dinamo Zagreb

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.01.20. | 15:58

Damjan Daničić nastavlja karijeru na Maksimiru

Šira fudbalska javnost u Srbiji jedva da je čula za njega, ali ime Damjana Daničića sigurno će pobuditi pažnju u Hrvatskoj. Jer 20-godišnji levi bek prema saznanjima MOZZART Sporta karijeru nastavlja u zagrebačkom Dinamu!

Daničić je inače dete Crvene zvezde, ali je rođen u Zagrebu i ima hrvatsko državljanstvo. Na Topčiderskom brdu nije mogao do prvog tima, pa je na leto prešao u Voždovac. Međutim, u konkurenciji Stefana Hajdina nije se naigrao ni na krovu tržnog centra, na terenu je proveo svega 339 minuta u Superligi, plus još 90 u porazu od Teleoptika u Kupu.

Izabrane vesti

Spekulisao se da će Hajdinova pozajmica možda biti skraćena i da će se on vratiti u Zvezdu da se dokazuje novom šefu Dejanu Stankoviću, ali kad se 25-godišnji ponovo pojavio u taboru Zmajeva postalo je jasno da će Daničić opet biti u drugom planu.

Stoga pravac Zagreb, otišao je Daničić tamo kao slobodan igrač, potpisaće ugovor na tri godine. Ni na Maksimiru neće naravno imati zagarantovane minute, na njegovoj poziciji tu su 29-godišnji Fransoa Mubanđe, kao i dve godine stariji Marin Leovac, ali ako prođe... Biće to sjajna odskočna daska.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara