Zvezda pomaže Radničkom: Meleg stiže na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 13:47

Ofanzivac crveno-belih se seli na Čair

Šampion države pomaže vicešampionu! Crvena zvezda je skratila spisak igrača koje ime na raspolaganju za jedno ime. Dejan Meleg odlazi na novu pozajmicu, ali će ovog puta ostati u Srbiji i igraće za Radnički.

Nišlije traže pojačanja za narednu sezonu, nedostaju im ofanzivni igrači, pošto su otišli Lazar Ranđelović i Petar Grbić, a izbor je pao na Dejana Melega, koji pokriva i pozicije po bokovima i u sredini veznog reda.

Izabrane vesti

Pominjalo se, stidljivo, u fudbalskoj čaršiji da bi Meleg mogao da ponovo obuče dres Vojvodine, za koju je ranije igrao, ipak, put ga je odveo na jug države, a ne na sever.

Dejan Meleg je prošlog leta došao u Zvezdu, najavljen je kao pojačanje, ali u polusezoni jedva da je igrao. Skupio je samo pet nastupa u Superligi i jedan u Kupu, da bi u zimskom prelaznom roku otišao na pozajmicu u grčki Levadijakos, gde je skupio sedam nastupa.

Mogao bi narednih dana da se desi još jedan transfer u istom smeru, pošto je Radnički zainteresovan da na zajam uzme i levog beka Stefana Hajdina.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara