Zvezda čeka Tošića raširenih ruku, Kinezi prate Degeneka, Antonuči daleko od crveno-belog dresa

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 09:39

Stanje u Crvenoj zvezdi što se tiče dolazaka i odlazaka

Sa dolaskom Dejana Stankovića Crvena zvezda ove zime ima ideju i da rastereti ekipu, više gledaju crveno-beli da prodaju nego da dovode i sa te strane ovo bi mogao da bude potpuno drugačiji prelazni rok za crveno-bele od onoga što smo navikli.

I dok igrači sa stručnim štabom rade na Kipru, u upravi se razmišlja o mogućim pojačanjima. Kako sportski direktor Mitar Mrkela kaže, fokus je na odlascima.

Izabrane vesti

Ali, ako se ukaže prilika da se dovede igrač, recimo poput Duška Tošića...
"Ne znam da li je realno da Duško Tošić dođe s obzirom na visinu njegove plate. Opet, ako bi on odlučio da se vrati u Beograd, oberučke bismo ga prihvatili", rekao je Mrkela za Kurir. Mada, u ovom momentu su Fenerbahče i Antalija dosta bliži Tošiću od Crvene zvezde. Naravno, zbog finansijskog aspekta.

Nema sumnje da bi Tošić bio veliko pojačanje za crveno-bele, a Kurir piše da je štoper Crvene zvezde Miloš Degenek na meti kineskih klubova te da bi on ove zime mogao da napusti klub. Iako mu je želja da ostane do leta u Zvezdi jer mu je cilj da ne ide iz Evrope.

Igrači koji bi mogli da napuste klub ove zime su i Boaći, Pavkov, Babić. Za njih postoji interesovanje, ali ništa konkretno i opipljivo za sada.
"Ima nekih razgovora i priča, ali ništa još nije na papiru. Zasad ne razmatramo dolaske, već samo odlaske. Mada pratimo neke domaće mlade igrače", rekao je Mrkela za Kurir.

Još jedan od igrača koji su se povezivali sa Zvezdom ove zime je Mirko Antonuči. Sportski žurnal piše da Zvezda neće ovog igrača, iako je postojala šansa za pozajmicu. Razlog - zauzimao bi mesto mladim igračima poput Veljka Nikolića.

Dakle, Tošić je, realno, daleko. Antonuči takođe, ali zato što tako Zvezda želi. Degenek, deluje, i dalje bliži ostanku. Čekaju se odlasci...

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara