"Vedad Ibišević"
"Vedad Ibišević"

Zmajevi u šoku, Vedator više ne igra za BiH

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.11.17. | 16:14

Čuveni bosanski strelac više neće oblačiti nacionalni dres

Vedad IbiševićJedan od legendarnih fudbalera BiH , ali i Bundeslige, Vedad Ibišević objavio je kraj reprezentativne karijere.

"Pošto se nismo palsirali na Svetsko prvenstvo odlučio sam da se oprostim od dresa reprezentacije. Dosta sam razmišljao o tome poslednje vreme i milsim da sam doneo dobru odluku. Bilo je i lepih i teških treniutaka u reprezentaciji.. Sada ću biti samo najveći navijač naše reprezentacije kojoj želim šuno sreće", jasan je 33-godišnji as.

Izabrane vesti

Ibišević je čovek koji je doneo mnogo radosti našim komšijama za koje je odigrao 82 utakmice i postigao 28 golova. Između ostalih, dao je i legendarni gol protiv Litvanije koji je BiH 2014. prvi i jedini put u istoriji odveo na Svetsko prvenstvu.

Popularni Vedator, kako ga je prozvao jedan poznati sportski komentator, odlučio je da više ne oblači dres Zmajeva, ali bi lako mogo da se dogodi da obuče Bajernov pošto Bavarci razmišljaju da ga angažuju. Ibišević je u klupskoj karijeri nastupao za PSŽ, Dižon, Alemaniju Ahen, Hofenhajm i Štutgart.

(foto: Action Images)


tagovi

BiHEvropaHertaVedad Ibišević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara