Vulićević: Čuvao sam i bržeg od Radonjića! Ne plašimo se Bena

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.04.18. | 13:21

Kapiten Partizana optimista pred gostovanje na Marakani

Miroslav Vulićević je spreman. U završnom kolu osnovnog dela prvenstva je predahnuo (menjao ga Luca Cucin protiv Borca), u subotu od 18.30 sigurno će biti uz desnu aut liniju, a to znači da će mu direktni konkurent biti Nemanja Radonjić, levo krilo Crvene zvezde.

Što odmah nameće pitanje: da li je tokom karijere čuvao bržeg igrača, jer mladog i povremenog A reprezentativca odlikuju trkačke sposobnosti?
Čuvao sam Arona Lenona iz Totenhema, ali i Radonjića dok je igrao za Čukarički. Kvalitetni fudbaleri, ali nije Zvezda samo Radonjić, kao što ne zavisi samo od Pešića ili Bena. Pokušaćemo da je zaustavimo kolektivnom partijom“, predočio je Vulićević.

Izabrane vesti

Na suprotnom kraju terena dejstvovaće El Fardu Ben, zimska akvizicija Crvene zvezde iz Olimpijakos,a koji je krajem jula dao dva gola Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona?
„Da ga se plašimo - ne plašimo se. Ima Zvezda još dosta dobrih igrača. Fokusiraćemo se da nametnemo naš ritam“.

Jasno je da Partizanu „igra“ samo pobeda, s obzirom na zaostatak od šest bodova.
„Derbi neće prelomiti prvenstvo, mada može dosta da odluči. Zvezda je možda blagi favorit, prva je na tabeli i igra pred svojom publikom, ali mi smo u dobrom nizu. Nadam se da ćemo seriju nastaviti na njihovom stadionu“.

U poslednjih sedam odmeravanja snaga sa crno-belima, aktuelni osvajač duple krune ne zna za poraz (tri pobede, četiri remija).
Imam lepa iskustva na Marakani, s tim da je svaka utakmica nova priča. Kad imate pobednički niz kakav smo mi napravili poslednjih sezona onda ekipi raste samopouzdanje“, dopunio je Miroslav Vulićević.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Miroslav Vulićević157. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara