Nemanja Vidić
Nemanja Vidić

Vidiću ponuđeno da preuzme B tim Junajteda!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.19. | 12:39

Otkriva Nenad Lalatović

Poslednji šef je bio Riki Sbradža, ali mestom na klupi rezervnog tima umeo je Mančester junajted da nagradi i mnoge bivše “zaslužne građane” Old Traforda, pa su baš tako trenerske karijere počeli i Ole Gunar Solksjer i Niki Bat, samo primera radi. Ne treba valjda ni da podsećamo da je ovaj prvi, doduše zaobilaznim putem, stigao i do mesta šefa stručnog štaba seniorskog tima. A istim putem, od samog početka, mogao bi da krene i naš Nemanja Vidić, kome je ponuđeno da preuzme ulogu trenera rezervnog iliti U23 tima Mančester junajteda!

Ekskluzivnu vest otkriva niko drugi no Nenad Lalatović, trener Vojvodine i što je za ovu priču mnogo bitnije – Vidićev kum. Lalatović u intervjuu za banjalučku teelviziju Elta kaže da se samo čeka da legendarni štoper Junajteda premoli i odluči da li zaista hoće u trenerske vode? Jer u Junajtedu se ništa ne radi polovično, pa makar bio i na klupi B tima.
"Vidić živi u Milanu i trenutno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, još nije siguran. Dobio je već ponudu da vodi Mančester junajted B”, otkriva Lalatović.

Izabrane vesti

A šta je kum savetovao Vidića?
Ja sam mu rekao: 'Kume, to ti je idealna prilika ako želiš time da se baviš - da se vratiš u Englesku, preuzećeš sutra i Mančester, imaš veliko ime i prezime. Najbolji si svetski defanzivac svih vremena i mislim da je to prava odluka za tebe’. Ali, još nije odlučio. Ja navijam za to da bude trener Mančestera B, pa posle da preuzme prvi tim. Da ih vrati na staze na kojima Mančester junajted treba da bude", sa karakterističnim optimizmom priča Lalatović.

Moramo da priznamo: i mi navijamo. Fali nam još vrhunskih trenera, a verujemo da bi Vidić sa svojim iskustvom i nadaleko čuvenim autoritetom mogao da bude takav. Posebno zato što verujemo da bi na Old Trafordu imao ko i da mu pomogne da nauči trenerski zanat.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara