{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mada mu ni sada neće biti zagarantovani
Vanja Milinković Savić otišao iz Torina po minute
Vanja Milinković Savić

Cela Evropa čeka gde će Sergej, ali jedan drugi Milinković Savić prvi se pojavio u koloni “završeni poslovi”. Vanja Milinković Savić će naredne sezone nositi dres SPAL-a.

Nije prodaja u pitanju, već pozajmica. S tim da ni u SPAL-u 21-godišnjem golmanu neće biti zagarantovani minute. Milinković Savić bi trebalo da se u novom klubu za minute bori sa Alfredom Gomisom, Senegalcem koji je prošle sezone krenuo sličnim putem. Iz Torina u SPAL na pozajmicu uz obavezan otkup ugovora.

S tim da ovde postoji razlika, pošto Torino nije otpisao 202 centimetara visokog Vanju, pa će se on narednog leta vratiti da proba opet da se izbori za svoju šansu. U protekloj sezoni, prvoj po dolasku iz Leha, odigrao je samo četiri utakmice, od toga tri u Kupu Italije.

Prvi gol SPAL-a je, inače, protekle sezone bio Aleks Meret, mada je zbog problema sa povreda u većem broju slučajeva mrežu tima branio baš Gomis. A kako je Meret, koji je u SPAL-u proveo dve sezone na pozajmici iz Udinezea, sada na pragu Napolija klub je morao da angažuje još jednog golmana.

Otud Vanja Milinković Savić. Bar na početku, iza Gomisa u planovima SPAL-a. Ali sa šansom da se nametne. U konkurenciji odličnog Salvatorea Sirigua teško bi u Torinu dobio minute.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×