TRANSFERI - ponedeljak, 26. avgust

Vreme čitanja: 12min | pon. 26.08.19. | 23:00

Ispratite dešavanja sa letnje pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Bas Dost je prešao iz Sportinga u Ajntraht. Opširnije OVDE
Sergej Milinković Savić potpisuje novi ugovor. Opširnije OVDE.
- Kaljeri u Espanjolu. Opširnije OVDE
- Adebajor u Kajzeriju. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bilo sve za danas. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

22.57 - Barsa kreće po Nejmara! Radio Katalunja javja večeras da će Barselonina visoka delegacija u sastavu Oskar Grau, Erika Abidal i Havijer Bordas sutra doputovati na sastanak u Pariz kako bi se konačno rešila saga oko Nejmara. Ne zna se šta će Katalonci ponuditi, ali čim idu na noge Leonardu, znači da su uvereni u svoje pregovaračke pozicije. 

22.40 - Napoli je i izgleda definitivno odustao od čekanja na Ikardija i aktiviraće dogovor sa Fernandom Ljorenteom. Španac će potpisati ugovor na dve godine po kojem će zarađivati 2.500.000 evra po sezoni. 

21.40 - Španski vezista Hosabed je preešao iz Selte u Đironu na pozajmicu do kraja sezone. Nekad je igrao za Fulam i Rajo Valjekano. 

21.31 - Interov direktor Đuzepe Marota je na poluvremenu meča sa Lećeom rekao da su ga izjave Vande Nare iritiraju i da klub neće promeniti satv povodom Maura Ikardija. 

21.20 - Real je rapsoložen da pusti Kejlora Navasa u PSŽ, ali pod uslovom da ga Francuzi u pregovorima vrednuju makar 20.000.000 evra. 

21.14 - Lukas Pjazon se sprema na novu pozajmicu iz Čelsija. Nekada veliki talenat brazilskog fudbala je u prethodnih šest sezona igrao na šest različitih pozajmicau: Malaga, Vitese, Ajntraht, Reding, Fulam i Kjevo. Sada se sprema za odlazak u portugalski Rio Ave. 

21.07 - GOTOVO: Francuzi javljaju da je Adam Una praktično novi igrač Nice. Krilo Napolija stiže na pozajmicu. 

20.57 - ZVANIČNO: Džoinatan Kaljeri je novi igrač Espanjola. Opširnije OVDE. 

20.50 - Inter je odbio ponudu Torinu za pozajmicu Federika Dimarka. Bikovi su želeli da pozajme mladog reprezentativca Italije, ali Konte ga želi u rotaciji i ne pušta ga da ide. 

20.41 - Milan je izgleda maksimalno ozbiljan u priči oko Meriha Demirala. Poslednja vest galsi da su Rosoneri ponudili 35.000.000 evra za turskog štopera. Nema više vremena za kalkulacije i cenjkanje... Milanu je hitno potreban štoper. 

20.30 - Poznati su i detalji Fenerbahčeove ponude za Hatema Ben Arfu koji je slobodan igrač. Turci nude kontroverznom vezisti ugovor do 2022. godine vredan 2.500.000 evra po sezoni. Čekaju odgovor... 

20.21 - Još jedno Milanovo "ne" za Peskaru. Član Serije B je juče hteo da pozajmi Danijela Maldinija i odbijen. Danas su pitali za pozajmicu mladog štopera Matea Gabije i opet su odbijeni. 

20.13 - Iskusni napadač Siril Tero je prekobrojan u Fiorenini. Viola jedva čeka da ga se reši, ali celo leto nije bilo zainteresovanih klubova. Sada se pojavio jedan. Andrea Stramaćoni želi da ga dovede u iranski Esteglal. 

20.06 - Jasin Benzija je nekada bio jedan od najvećih talenata francuskog fudbala. Ako se sećate, bio je glavni adut Francuske na EP za omladince u Litvaniji kada je Srbija osvojila titulu. Trebalo je da nasledi Karima Benzemu u Lionu i reprezentaciji Francuske. A onda je karijera krenula niz brdo zbog čudnog karaktera...Lion i Francuska su digli ruke od njega, postao je reprezentativac Alžira, a Lil je pokušao da ga vrati na pravi put. Ipak, posle tri sezone, i Lil je digao ruke. Večerašnje vesti glase da se Benzija seli u Olimpijakos.  

19.55 - Milan se opet vratio u igru za truskog štopera Meriha Demirala iz Juventusa. To bi moglo da znali ostanak Danijelea Ruganija u Torinu. 

19.43 - Inter nastavlja da steže obruč oko Fiorentininog levog beka Kristijana Birgaija. Postignut je konačan dogovor sa Biragijem oko visine ugovora i on je pristao na platu od 2.000.000 evra po sezoni. 

19.35 - Brazilsko krilo Rodrigo neće biti pozajmljen iz Real Madrida. Iako su mnogo klubovi želeli da pozajme maldog Brazilca plaćenog preko 45.000.000 evra, Real će ga zadržati u B timu i postepeno ga koristiti u prvom timu. 

19.27 - Posle Majorke i Real Sosijedada, još jedan španski prvoligaš želi Rominog beka Davidea Santona. U pitanju je Granada. 

19.19 - ZVANIČNO: Kajzeri je potvrdio potpis ugovor sa Adbajorom. Opširnije OVDE

19.12 - Nastavlja se saga oko Rominog napadača Gregoe Defrela. Bio je na pragu Sampdorije, pa potom Sasuola, a sada je najbliži Kaljariju koji ga je tražio i na početku prelaznog roka. Da stvari budu bolje po Romu, u paketu sa Defrelom bi mogao da ode i švedski golman Robin Olsen kojeg jedva čekaju da se reše. 

19.01 - GOTOVO! Emanuel Adebajor ostaje u Turskoj! Ali u drugom klubu... Za milion evra godišnje. Opširnije OVDE

18.52 - Nant je zainteresovan za argentinskog vezistu Lusijana Akostu koji je zimus bio na pragu transfera u PSŽ. On je član Di Si Junajteda iz Vašingtona. 

18.40 - Madridski As piše da je PSŽ postavio ultimatum Realu. Ili će Vinisijus Žunior biti deo ponude ili nema nikakvih pregovora oko Nejmara

18.32 - Pored Torina, i Sampdorija razmišlja o hrvatskom golmanu Lovreu Kaliniću iz Aston Vile. Ali ni ona mu ne nudi mesto prvog golmana. A to je glavni razlog zbog kojeg želi da napusti Birmingem... 

18.23 - ZVANIČNO: Iskusni turski vezista Mehmet Topal je novi član Bašakšehira. Potpisao je ugovor na dve godine za platu od 800.000 evra po sezoni, a došao je kao slobodan igrač posle isteka saradnje sa Fenerbahčeom. 

18.15 - Barsin levi beki Huan Miranda je rekao "da" ponudi Šalkea i sve je spremno za dvogodišnju pozajmicu koju su Katalonci još ranije prihvatili. Juventus i Marselj su izvisili za talentovanog levog beka... 

18.07 - Neće Romi biti lako da dođe do Tajsona... Italijanski mediji pišu da će Šahtjor za Brazilca tražiti makar 30.000.000 evra. 

18.00 - Poznato je i koliko će Felipe Kaisedo zarađivati po novom ugovoru u Laciju. Ekvadorac je dobio povišicu na 2.000.000 evra godišnje do leta 2022. godine. 

17.53 - ZVANIČNO: Bolonja pozajmila Amijenu desnog beka Artura Kalabrezija koji je bio član mlade reprezentacije Italije. Francuzi imaju opciju da ga otkupe za 2.500.000 evra, a Bolonja ima povratnu klauzulu da ga vrati kasnije. 

17.45 - Aleksis Sančez je blizu! Đanluka di Marcio javlja da ni povreda Marsijala neće omesti transfer Čileanca iz Mančester Junajteda u Inter. Čak se ni Solskjer ne pita jer Junajted želi da se reši Aleksisa. Samo je problem da se Junajted i Inter dogovore u kojem omeru će podeliti troškove Sančezove plate. To će se desiti u narednim danima... 

17.33 - Dani visokog napona u Fenerbaheču. Adil Rami je juče stigao na potpis ugovora, blizu je i Marseljov vezista Luiz Gustavo, a sada stižu informacije da su Feneru drastično skočile šanse za poptis Hatema Ben Arfe

17.25 - Mladi italijanski defanzivac Đuzepe Pecela iz Udinezea je stigao u Parmu na lekarske preglede i potpis ugovora. 

17.14 - Juventus je spustio cenu za Ruganija i traži od Rome 20.000.000 evra i dvojicu talentovanih omladinaca koje prati već duže vreme. Roma ne pristaje i nudi samo pare. 

17.05 - Pione Sisto je bliži odlasku nego ostanku u Selti. Iako su mu propale opcije za transfer u Premijer ligu, sada se sve glasnije šuška o prelasku u Torino. 

16.54 - ZVANIČNO: Sada je i službeno potvrđeno da su Milan i Ivan Strinić raskinuli ugovor. Hrvat je slobodan igrač.

16.42 - Roma je na pragu ozbiljnog pojačanja. Počeli su pregovori oko dovođenja brazilskog ofanzivca Tajsona iz Šahtjora. On je želja trenera Fosneke koji ga je trenirao u klubu iz Donjecka. Tajson je bio član reprezentacije Brazila na Mundijalu u Rusiji prošlog leta. Njegovi agenti su potvrdili početak pregovora sa Romom, ali nisu otkrili detalje ponude. 

16.31 - Poznati su i detalji Lokomotivine ponude za portugalskog vezistu Žoaa Marija iz Intera. Moskovljani nude 1.000.000 evra za pozajmicu plus 18.000.000 evra za opciju otkupa ugovora. 

16.22 - Đovani Simeone je očigledno višak u Fiorentini. Pored toga što bi mogao da bude deo trampe sa Udinezeom za De Pola, za njega se interesuju još Kaljari, Sampdorija i Verona. Interesovao se i moskovski Dinamo, ali je Argentinac odbio mogućnost selidbe u Rusiju. 

16.11 - Milan je opet aktivan u potrazi za štoperom. Iako su Rosoneri kupili Brazilca Duartea, zainteresovani su za još jedno pojačanje iz Južne Amerike. U pitanju je Lukas Martinez Kvarta, štoper River Plejta. 

Toliko za danas od Milana Zdaravkovića, do kraja dana sa vama Aleksandar Gligorić.

15.50 - Izgleda da će povreda Antonija Marsijala pokvariti planove Interu i da Aleksis Sančez neće moći da se vrati u Seriju A. Gardijan piše da je Ole Gunar Solskjer spreman da prekine pregovre i blokira odlazak Čeilanca.

15.35 - Osim što pokušava da obezbedi ostanak Nikolasa Nkulua, uprava Torina privodi kraju i dovođenje mladog levog beka Intera Federika Dimarka, pošto je iskusni Argentinac Ansaldi u autu zbog povrede.

15.27 - Sasuolo žuri da do večeras kompletira prelazak Rumuna Vlada Kirikeša iz Napolija na pozajmicu. Gazeta javlja da su izgledi dobri...

15.20 - ZVANIČNO: Superligaš Javor iz Ivanjice je potpisao ugovor sa sinom Save Miloševića. Opširnije OVDE

15.00 - Golman Ueske Roberto Santamarija trebalo bi da se preseli u redove Malage do kraja nedelje.

14.50 - Anhel Korea bi koliko sutra mogao da bude promovisan kao novi fudbaler Milana, javlja As. Argentinac danas nije trenirao sa Jorgandžijama, a čim sutra Andre Silva kompletira pozajmicu u Espanjol, eto konačno i Koree na San Siru. 

14.44 - Fjorentina je ponudila danas Mančester Junajtedu 20.000.000 evra za brazilskog vezistu Freda. Čekamo odgovor sa Old Traforda...

14.30 - Portugalski vezista Žoao Mario neće preći u Monako. Vodeći italijanski mediji javljaju ovog popodneva da je Inter dogovorio njegovu pozajmicu u redove Lokomotive iz Moskve. 

14.16ZVANIČNO: Bas Dost (30) je novi napadač Ajntrahta. Opširnije OVDE

14.11 - ODBIJENO: Real Madrid nije prihvatio 15.000.000 evra tešku ponudu Pari Sen Žermena za kostarikanskog golmana Kejlora Navasa. Madriđani traže celih 20.000.000, javljaju francuski mediji.

14.00 - Verder iz Bremena i Sampdorija žele da pozajme na godinu dana napadača Svonsija Andrea Ajua (29). Reprezentativac Gane ima ugovor do 2021, ali i godišnju platu od 3.500.000 evra koju treba ispoštovati.

13.48ZVANIČNO: Kolumbijski napadač Kučo Ernandez je novi fudbaler Majorke. Stigao je iz Votforda na jednogodišnju pozajmicu.

13.32 - Džonatan Kaljeri stiže u Espanjol. Katalonski klub traži novog napadača, Mata iz Hetafea je odbacio mogućnost da se preseli u Barselonu, ali bi zato mogao da stigne nekadašnji ofanzivac Vest Hema koji je u vlasništvu Deportivo Maldonada i urugvajskog investiocionog fonda.

13.16 - Mladi turski reprezentativac Berkaj Očan verovatno će prihvatiti ponudu nekog od turskih velikana da se preseli na pozajmicu, pošto mu je u HSV-u stavljeno do znanja da nije u planovima trenera Ditera Hekinga.

12.57 - Veteran Joan Kabaj (33) se vraća u Francusku i to u redove Sent Etjena sa kojim će poptisati jednogodišnji ugovor. Nekadašnji vezista Njukasla i Kristal Palasa je bez kluba od januara i razlaza sa Al Nasrom iz Dubaija.

12.45 - Juventus je u pol-poziciji da dovede levog beka Pari Sen Žermena Stenlija Nsokija, javlja Ekip. Mladog beka želi i Nica, ali je adut Stare dame činjenica da odmah želi da ga otkupi. 

12.30 - Đenova želi da dovede još jednog fudbalera Intera. To je napadač, mladi Albanac Rej Manaj (22), koji je ponikao u mlađim kategorijama Neroazura, a prošle sezone nastupao na pozajmici u španskom drugoligašu Albaseteu.

12.20 - Majorka je nadomak dovođenja kolumbijskog napadača Čuča Ernandeza koji stiže nakon sezone u Ueski koju je proveo na pozajmici iz Votforda. Pre nego što stigne u Primeru i na Balearska ostrva on će poptisati novi ugovor sa premijerligašem.

12.14 - Roma demantuje da stoji iza štrajka Nikolasa Nkulua koji je odbio sinoć da igra za Torino pod izgovorom da se ne oseća "psihički sposobnim". Vučica je objavila saopštenje u kojem je istakla da je ne zanima nijedan igrač Granate i da je sve što su mediji objavili laž.

12.00ZVANIČNO: Ren je doveo defanzivca Žorisa Njanona iz Sevilje na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa. Oni su istog igrača prodali proplog elta Andalužanima za 13.500.000 evra, ali se nije snašao.

11.57 - Škotski velikan Seltik poslao je skauta da gleda levog beka Rozenborga Birgera Melinga koji igra sutra uveče revanš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Zagreba. Prelazni rok u Škotskoj takođe traje još sedam dana, a Kelti traže levog beka posle prodaje Kirana Tirnija Arsenalu. 

11.53 - Nica privodi kraju dovođenje ofanzivnog veziste Žan Kloda Morisa (21) iz Lorijena koji će koštati oko 15.000.000 evra. Talentovani fudbaler odbio je ponude iz Engleske od Noriča, Vest Hema i Arsenala. 

11.45 - Real i Kristijan Eriksen biće neizvesnost koja će trajati do poslednjeg dana prelaznog roka. Dejli Star piše da bi Totenhem mogao da izgubi Danca za samo 30.000.000 evra s obzirom da mu sledećeg leta ističe ugovor, a da nema naznaka oko novog dogovora. Na pitanje da li bi Eriksen mogao da promeni klub Maurisio Poketino kaže:
"Ne znam, sve je moguće. Neke situacije jednostavno ne mogu da se reše. Znali smo da je i to moguće. Teško je rukovoditi se u ovakvim slučajevima. Šta da radim?", zapitao se Argentinac.

11.38 - DOGOVORENO: Mladi austrijski štoper Dario Marušić (19) prelazi iz Šturma u francuski Rems.

11.25 - Predsednik Valensije Piter Lim dao je rok Atletiku od 48 sati da realizuje transfer Rodriga u Madrid. Jorgandžije su već mesec dana spremne da isplate otkupnu klauzulu od 60.000.000 evra, ali ne mogu to da učine sve dok Milan ne odvede Anhela Koreu.

11.13 - ZVANIČNO: Pol-Žorž Ntep je novi fudbaler Kajzerija. Stigao je iz Volfzburga na jednogodišnju pozajmicu.

11.00 - Zvonimir Boban je hitno otputovao jutros u Madrid sa namerom da završi dva posla - Anhela Koreu (Atletiko) i Hamesa Rodrigeza (Real). Užasna utakmica sa Udinezeom naterala je Rosonere da se ubrzaju, pitanje je da li mogu da završe sve za sedam dana.

10.55 - Rodrigo De Paul je na korak od prelaska u Fjorentinu koja će uz 30.000.000 evra poslati Đovanija Simeonea ili Marka Benasija. Sportitalia i Tutosport javljaju da će Viola platiti obeštećenje po formuli 25.000.000 odmah i 5.000.00 kroz bonuse.

10.44 - Anastasios Donis je na korak od Đenove. Grk koji je ponikao u Juventusu bi sutra ili u sredu trebalo da stigne iz Štutgarta za 6.000.000 evra i potpiše četvorogodišnji ugovor sa čuivenim Grifonima. 

10.30 - Brazilac Kenedi je na izlaznim vratima Čelsija. Frenk Lampard ne računa na njega u bilo kojoj varijanti, pa je rastanak neizbežan.

10.15 - Gari Medel sutra stiže u Bolonju na lekarske preglede i potpisivanje ugovora. Kao što smo juče pisali, Bešiktašu sleduje obeštećenje od 2.500.000 evra, Čileancu ugovor na tri godine.

10.13 - Inter i Monako pregovaraju oko razmene fudbalera po kojoj bi Žoao Mario otišao u kneževinu, a Pjetro Pelegri na Đuzepe Meacu. Obojica bi stigli na pozajmice s pravom otkupa sledećeg leta.

10.05 - Evo i čuvene Vande Nare koja poručuje da Ikardi ostaje u Interu.
"Mauro ne veruje da je završio priču s Interom. Ne znam šta će se desiti u narednih sedam dana, ali znam šta je rekao letos kada se pijaca otvorila. Do današnjeg dana ostao je dosledan. Imao je ponude drugih klubova, onakve kakve nijedan igrač na svetu ne bi odbio, ali im je rekao ne samo zbog Intera", poručila je atraktivna Vanda.

09.58 - Italijanski Skaj javlja da je Fernando Ljorente sve bliži da prihvati poziv Napolija. Tražio ga je Mančester Junajted, Totenhem ponudio novi ugovor, ali Španac želi da sarađuje sa Karlom Anćelotijem.

09.52 - Ante Rebić bi mogao do 2. septembra da napusti Ajntraht što je potvrdio danas i sportski direktor Fredi Bobić u izjavi za nemačke medije. Atletiko Madrid se pre nekoliko nedelja spominjao kao zainteresovani tim, a kako dolazi Bas Dost u Frankfurt, Hrvat može da ide.

09.45 - Transfer bomba koja nikad nije odjeknula Sergej Milinković Savić potpisuje novi ugovor. Opširnije OVDE 

09.40 - Pre nego što krenemo sa vestima samo da vas podsetimo da prelazni rok u tri najjače evropske lige (Španija, Nemačka i Italija) traje do ponedeljka 2. septembra. Zanimljivo je i da nije svuda isti "dedlajn", pa tako Nemci moraju da završe posalove do 18 časova, Italijani do 20, dok jedino Španci čekaju ponoć.


Dobro jutro poštovani čitaoci i dobro došli na još jedno druženje posvećeno dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Prelazni rok se završava za tačno sedam dana. Sa vama je ovog jutra Milan Zdravković. Pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara