Zoran Tošić
Zoran Tošić

Tošić trpi, igra i odgovara: Ne znam što nisam igrao od prvog minuta

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.04.18. | 22:08

“Trener je tako odlučio i to je to“, dodaje popularni Bambi

Kad je ušao u igru uneo je živost u igru crno-belih, ali desilo se to prekasno da bi se nešto promenilo. Zoran Tošić je dovoljno iskusan da zna da je Partizan večeras u porazu od Crvene zvezde ispustio svoju šansu za titulu.
Utakmica koja je odredila dalji tok šampionata. Nažalost, ne u našu korist. Loše smo otvorili utakmicu, posle je bilo tvrdo. Zvezda je to znala da sačuva. Nismo uspeli da postignemo ranije gol i da utakmicu učinimo zanimljivijom“, sumira utiske iskusni krilni fudbaler.

Nema šta puno da doda.
Derbi je takva utakmica. Tako se rešava. Inspiracija Radonjića, naša greška kod gola Pešića. Ja sam mogao da dam gol iz sobodnog udarca. Nažalost, tek je drugi bio plodonosan za našu ekipu. Šta je tu je. Sigurno je da je Zvezda sada u velikoj prednosti, nije do nas. Gledaćemo da uradimo sve što je u našoj moći“.

Izabrane vesti

A o tome zašto nije bio u prvom timu Partizana...
Ne znam, trenirao sam 10 dana sa ekipom. Svakog igrača kad pitate, svakom nešto fali, svakog nešto boli. Mene kroz celu karijeru nešto boli, ali trpim i igram. Tako sam i danas. Trener je tako odlučio i to je to“, sleže ramenima Tošić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran Tošić157. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara