Tako se časte navijači: Viljareal nudi besplatan avionski prevoz i smeštaj u Majamiju za meč sa Atletikom

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.19. | 10:47

Čeka se odobrenje FS Španije

Prošle sezone pokušaj se završio bezuspešno. Fudbalski savez Španije blokirao je selidbu meča Barselona – Đirona na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država. Ove jeseni je ponovo pod strahovitim pritiskom, jer su se Viljareal i Atletiko Madrid dogovorili da meč 16. kola La Lige, zakazan za 8. decembar, odigraju u Majamiju.

Za lokaciju je izabran Hard rok stadion, preciziran je i satnica (22 časa po srednjeevropskom prveremenu, odnosno 16 po lokalnom), odobranje je stiglo i od Takmičarske komisije, jedino rampu spuštenom drži FS Španije, pod izgovorom da je na taj načinm ugrožen integritet Primere. S druge strane, sami klubovi su popustili zbog jakih sponzorskih ugovora kojima bi vratili izlet na Floridu i ostalo bi im dovoljno novca da mogu da počaste navijače.

Izabrane vesti

Toliko da je predsednik Viljareala Fernando Roig jasno stavio do znanja zbog čega se zalaže za put preko Atlantika.
Ka Majamiju može sa nama da krene 600 navijača, za njih je obezbeđeno besplatno noćenje u hotelu i povratak u Španiju. Osim toga, 3.000 pristalica povešćemo na meč sa Atletikom kad budemo gostovali  na „Vanda Metropolitanu“. Ostali će dobit popust u visini od 40 odsto na cenu sezonske ulaznice za narednu takmičarku godinu“, pojasnio je Roig.

Inače, na Floridi živi veliki broj hispanoamerikanaca, te nema sumnje da bi Hard rok staidon, kapaciteta 64.700 mesta, bio ispunjen.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara