NAJAVA DANA (nedelja, 26. april): Kombinacija Belorusija + Tajvan + Tadžikistan

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.04.20. | 07:52

Pogledajte koji vas to zanimljivi događaji čekaju danas...

SLUTSK – BELŠINA, 13.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Slutsk je odlično startovao u ovom šampionatu i skupio deset bodova u prvih pet kola. Domaćin praktično ima zicer situaciju, jer je Belšina glavni kandidat za ispadanje. Gosti na kontu imaju samo dva boda. Bez pobede su u ovom šampionatu, iako su remijima u poslednja dva meča pokazali znake života. Na tri od četiri poslednje međusobna meča ova dva tima došlo je gg.

Izabrane vesti

ZHODINO – RUH BREST, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Tropedo Zhodino je jedno od najprijatnijih iznenađenja beloruskog prvenstva. Do sada su osvojili deset bodova, uključujući i jedan u prošlonedeljnom susretu sa BATE Borisovom. Na pet poslednjih mečeva Ruha došlo je 0-1 gola. Reč je o timu koji je postigao samo jedan pogodak na pretohdne četiri utakmice.

ISLOČ – VITEBSK, 17.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Možda i derbi kola u Belorusiji. Vitebsk stiže u goste Isloču sa mnogom samopouzdanja, pošto je u prošlom kolu bio bolji od Dinama iz Bresta. Isloč ima samo bod manje od današnjeg rivala. Na poslednja četiri meča Vitebska došlo je 0-2 gola. Na pretthodna četiri međusobna meča ovih timova uvek su pobeđivali domaćini.

DUŠANBE 83 – CSKA POMIR, 13.30
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Duel ozbiljnih kandidata za ispadanje. Ili tako nešto nagoveštava početak sezone u Tadžikistanu. Dušanbe nije još postigao pogodak, i osvojio je samo jedan bod. CSKA se prošle sedmice pomerio sa mrtve tačke, pobediviši Lokomotivu u gradskom derbiju. Ovo je prvi meč u istoriji ova dva kluba.

KUJAND – REGAR, 13.30
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Oba tima su osvojila četiri boda u prva tri kola. Gosti su briljirali u prošlom meču, kada su bili ubedljivi protiv Istarvšana. Na prethodna tri meča Kujanda došlo je gg. Domaćin ima četiri trijumfa u nizu protiv današnjeg rivala.

LOKOMOTIVA PAMIR – KATLON, 13.30
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Katlon je posle dve uvodne pobede doživeo remi prošlog vikenda, a ovo će biti treće uzastopno gostovanje. Na oba prethodna Katlon je dao bar dva i primio tačno po dva gola. Lokomotiva posle tri kola ima sva tri ishoda, s tim što je kod kuće neporažena.

HANG JUEN – NTUS, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

 

Hang Juen je otvorio sezonu na svom terenu sa četiri gola, a onda u sledećem meču, opet kod kuće, remizirao. Sada opet igra kao domaćin, ali protiv ekipe koja ima samo bod iz dva meča. U oba meča Ntusa padalo je bar po tri gola, a bez pobede je od sredine septembra prošle godine...

MING ČUAN – TAJPAUER, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Tajpauer je jedini tim u prvenstvu sa maksimalnim učinkom iz dve utakmice. Sada ide u goste ekipi koja je u prošlom kolu remizirala i tako došla do prvog boda u sezoni. I Ming Čuan spada u redove timova gde pada dosta golova – u oba prethodna kola padalo je makar po četiri!

TAJČUNG – TAJPEJ TATUNG, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Tajpej Tatung se oprao pred svojim navijačima zbog poraza na startu sezone od Tajpauera i pregazio Red Lajonse sa 4:0 kao domaćin. Protivnik će ovog puta biti Tajčung, u čije dve dosadašnje utakmice je prolazio tip GG. Doduše, u prethodne dve runde Tajpeja padalo je bar po četiri gola.

TAJVAN STIL – RED LAJONS, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Red Lajonsi su već sada osuđeni na propast. Iz dva kola nemaju nijedan postignuti gol, a čak osam puta tresla se njihova mreža. Tajvan Stil ima priliku za popravni na svom terenu, pošto u prošlom kolu nije uspeo da zadrži moćni Tajpauer. Takođe bitan momenat – posle dva susreta ovih timova na terenu Tajvan Stila domaćin je dobio i padalo je bar po tri gola, uz obavezan prolaz tipa GG&3+.

(FOTO: AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara