Serhio Ramos (©PSG)
Serhio Ramos (©PSG)

Si Señor! Serhio Ramos na Parku prinčeva za 24.000.000 evra, PSŽ stvara tim za krov Evrope

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.07.21. | 11:14

Za dve godine

Požurio je Pari Sen Žermen još sinoć, brzo povukao objavu, ali svima je bilo jasno: danas će Serhio Ramos biti promovisan kao nova “četvorka” Svetaca. I sada se to konačno i desilo. PSŽ je ozvaničio – doskorašnji kapiten madridskog Reala potpisao je dvogodišnji ugovor sa francuskim gigantom.

Možda ne u rezultatskom smislu, jer Real je svakako mnogo veći klub, ali u finansijskom je PSŽ za koplje ispred svih, sa možda izuzetkom Mančester Sitija.

Izabrane vesti

Ramos je naime od Kraljevskog kluba tražio 12.000.000 evra da ostane u Madridu, Real je smatrao da je to previše s obzirom da mu je već 35 godina. Pride, Serhio je tražio dvogodišnji ugovor, Real je nudio saradnju samo za sledeću sezonu.

I onda se umešao PSŽ – koji milion gore ili dole njima ne igra toliko važnu ulogu – istresao 24.000.000 evra za dvogodišnji ugovor, barem tako spekulišu mediji, i doveo Ramosa na mesto štopera.

Tilo Kerer je morao da se odrekne četvorke, jer ipak se zna ko je ko. Punih 16 godina trajao je Ramos na stadionu “Santjago Bernabeu”, osvojio pet titula u Primeri, četiri u Ligi šampiona, sa Španijom bio prvak sveta 2010, Evrope 2008. i 2012… Ostale trofeje ne moramo ni da pominjemo.

PSŽ je posle Žoržinja Vajnalduma i Ašrafa Hakimija doveo još jedno bombastično pojačanje. Još kad stigne Đanluiđi Donaruma

Neće se bogati šeici iz Katara smiriti sve dok ne pokore Evropu. Već se spekuliše da hoće da prodaju Kerera, Alfonsa Areolu i Pabla Sarabiju kako bi na Park prinčeva doveli i Pola Pogbu.



tagovi

Serhio Ramosletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara