""
""

Selektor Španije: Mnogo poštujemo ovu generaciju Srbije

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.17. | 19:05

Albert Selades govorio pohvalno o Orlićima

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Poljske)

Izabrane vesti

Španci su prilično opušteni, nasmejani, a deluje i uvereni da su bolji tim od Orlića. Tako su bar delovali na konferenciji za medije pred meč trećeg kola grupe B, gde će u petak od 20.45 odmeriti snage sa Srbijom. Ali uz to svakako pokazuju poštovanje prema rivalu.

Albert Selades je najavio da će njegov tim ići na pobedu i da će se potruditi da sa devet osvojenih bodova ode u polufinale Evropskog prvenstva.
"Moraćemo da odmorimo neke igrače koji su igrali u klubovima i prve dve utakmice. Ali svi su spremni za utakmicu i ići ćemo na pobedu. Veoma veoma važna utakmica. Da odigramo dobru utakmicu i da odemo u polufinale sa dobrim rezultatom. Imali smo dva teška meča. Srećni smo što dajemo golove i spremićemo se i za ovaj meč. Želimo da dobijemo i da odigramo najbolje što možemo pre nego što odemo u polufinale i da tamo odemo sa devet osvojenih bodova", bili su prvi utisci na konferenciji za medije pred meč sa Srbijom.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Na pitanje MOZZART Sporta o snazi reprezentacije Srbije, nije štedeo reči hvale.
"Veoma dobar tim. Svi smo ovde da igramo Evropsko prvenstvo. Znamo da je Srbija dobar tim. Ova generacija je bila prvak Evrope i sveta. Znamo da su razočarani jer nemaju mnogo šansi da se plasiraju u polufinale. Mnogo respektujemo Srbiju i moraćemo da odigramo najolje da bismo dobili meč protiv njih", dodao je Selades.

Na konferenciji za medije se pojavio i golman Pau Lopes.
"Važno je da igramo dobro kako bismo se možda nametnuli. Družim se sa Kepom Arizabalagom, on je miran dečko, ali veoma vredan. Uživam dok radim sa njim".

OVDE možete videti sve tekstove vezane za U21 Evropsko prvenstvo u fudbalu.

(Piše: Strahinja Klisarić, foto: Star Sport)


tagovi

Albert Seladespoljska 2017reprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara