{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Selektor Đorović: Ovo je trijumf za velikog Bunju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
„Pokazali smo kako se bori za dres Srbije“, poručio selektor mlade selekije posle izvesnog plasmana na Prvenstvo Evrope
Selektor Đorović: Ovo je trijumf za velikog Bunju

Mlada reprezentacija Srbije je preokretom u Rusiji praktično obezbedila plasman na Prvenstvo Evrope u Italiji i San Marina. Teoretski potreban nam je bod iz duela protiv Jermenije i Austrije, a možda ni to.

Jasno je da je selekcija Gorana Đorovića obavila posao. I to na perfektan način, pošto je vezala osam pobeda.
„Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo“, rekao je posle meča u Nižnjem Goran Đorović.

Početak meča sa Rusima nije bio sjajan.
„Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije. I ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija pokazali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha. Tako je bilo i sada kada su se vratili iz minusa. Odigrali smo dobru utakmicu protiv velikog protivnika. Želimo do kraja da budemo na visini zadatka, ja kažem uvek u skladu sa zahtevima koje traži dres Srbije. Svako ko obuče ovaj dres mora biti svestan njegove težine, a ovi momci to znaju. Zato se danas i raduju“, dodao je Đorović.

(Foto Star Sport)

Najnovije vesti


×