Šefe, hvala za sve

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.12.19. | 20:38

Proradile emocije među bivšim i sadašnjim igračima na stadionu Rajko Mitić

Vladan Milojević je deo najsvetlijeg perioda u postbarijevskoj eri Crvene zvezde i njegovi rezultati biće zabeleženi u istorijskim knjigama kluba iz Ljutice Bogdana.

Trofejni strateg je današnjom oproštajnom konferencijom probudio najdublje emocije u zvezdaškoj javnosti, pa su društvene mreže preplavljene oproštajnim porukama. Takav je slučaj i sa bivšim i sadašnjim igračima srpskog šampiona, koji su pedantnom stručnjaku zahvalni za sve što je učinio u proteklom periodu.

Izabrane vesti

Verovano najbolji igrač tokom Milojevićevog boravka u Crvenoj zvezdi, Milan Borjan, Vladanu Milojeviću zahvaljuje za to što mu je vratio samopouzdanje i što je imao ulogu oca i savetnika za ceo tim.
"Šefe, želim da vam se zahvalim na svemu. Želim da vam kazem da sam zbog vas postao bolji čovek, počeo sam da verujem u sebe... Hvala vam za prelepe dve i po godine, naučio sam mnogo stvari od vas i nadam se da ćemo jednog dana opet sarađivati i napraviti još veće uspehe, ako je to uopšte moguće. Svima nama igračima bili ste velika podrška, znali ste naše limite, često ste imali ulogu oca i savetnika, zbog svega toga mi igrači smo davali mozda i mnogo više od svojih mogucnosti. Želim vam puno sreće u nastavku karijere", poručio je Borjan.

Ričmond Boaći je najbolji period u svojoj karijeri imao upravo na početku Milojevićeve karijere u Crvenoj zvezdi.
"Bile su ovo neverovatne godine rada sa tako časnim trenerom i osobom. Sve što vam želim jesu dug život i prosperitet. Cenim i zahvalan sam vam na lekcijama koje sam naučio radeći sa vama. Hvala vam puno i zbogom, treneru", poručio je Boaći.

Miloš Degenek je zahvalan Milojeviću što mu je pomogao da ostvari svoje snove.
efe, hvala vam za sve sto ste ucinili za Crvenu zvezdu. Hvala vam što ste mi ostvarili snove da igram Ligu šampiona i usrećim sebe, svoju porodicu, naš narod i zvezdašku javnost. Hvala što ste bili uz nas i što ste pravi čovek. Srećno u budućnosti, nek vas čuva Bog i sreća prati", poručio je Degenek.

Branko Jovičić je Milojeviću nedostajao u evropskim pohodima ove jeseni, a sada temperamentni vezista iskreno žali za odlaskom odličnog stratega.
"Šefe, hvala puno na svemu što ste uradili za nas i Crvenu zvezdu. Puno sreće i uspeha u nastavku karijere", napisao je Jovičić.

Bivši igrači Crvene zvezde Vujadin Savić, Nemanja Radonjić, Mičel Donald, Damijan le Talek i Uroš Račić takođe su imali svoje poruke zahvalnosti svom doskorašnjem treneru.
"Hvala ti za sve što si uradio za nas i našu Zvezdu", poručio je Vujadin Savić. "Šefe, hvala za sve i srećno", dodao je Radonjić , "Šefe, čestitke na svemu", poručio je Le Talek. "Veliki respekt, srećno šefe", napisao je Donald. "Šefe, hvala za sve", poručio je Račić.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara