Saša Štrbac u novom - vrućem mandatu na klupi Dobanovaca

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 11:05

Grafičarove najjače karike su Gavrić, Vidić, Stanojev i Dabić… Domaća Budućnost preko njih bez žestokog otpora ne može lagodno do preko potrebnih bodova

Dobanovačka Budućnost u okviru poslednje utakmice petog kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje Grafičar. Domaći tim je na startu sezone zabeležio samo jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, pa sa četiri boda na svom kontu trenutno zauzima 15.mesto na tabeli. Neugodno, jer evidentno da su dobanovčki fudbaleri imali znatno više aspiracije na startu sezone, uoči koje su ostali bez šefa struke Igora Spasića koji je zamenio formacijsko mesto, odnosno preuzeo Orliće, preciznije nacionalnu selekciju do 18 godinina starosti. Na njegovom mestu danas debituje Saša Štrbac, koji je ranije već vodio Dobanovce.

Njegov imperativ je pobeda, a lako mu neće biti. Naime, Grafičarove najjače karike su Gavrić, Vidić, Stanojev i Dabić… Domaća Budućnost preko njih bez žestokog otpora ne može lagodno do preko potrebnih bodova, a sigurno je da će Štrbac po medijskim najavama zaigrati na pun plen, iako je imao malo vremena za upoznavanje i uigravanje sa timom. Sve u svemu, od njemu poznatih kadrovaca zatekao je svega trojicu, ali to ne znači da Budućnost nema potencijal. Naprotiv Spasić i Đolović u Dobanovcima su ostavili kadar koji ima specifičan kvalitet. Uspeh s tim momcima i više je nego moguć kada je reč o novom šefu struke.

Izabrane vesti

Grafičar sa druge strane predstavlja jako prijatno iznenađenje. Jedini poraz do sada su zabeležili u utakmici sa žutim Trajalovim momcima koji su u petom kolu sa Zemunom odigrali 1:1. Sve u svemu, to ukazuje na na veoma uzbudljiv meč na zatvaranju petog kola PLS-a.

PRVA LIGA SRBIJE - 5. KOLO

Petak
Kolubara - Novi Pazar 3:1 (2:1)
Subota
Radnički 1923 - Smederevo 3:0 (1:0)
Sinđelić - Dinamo Vranje 1:0 (1:0)
Metalac - OFK Bačka 2:0 (1:0)
Trajal - Zemun 1:1 (1:0)
Nedelja
Žarkovo - Radnički Pirot 1:3 (0:2)
Zlatibor Čajetina - Kabel 0:0

Ponedeljak
17.00: (2,25) Budućnost Dobanovci (2,95) Grafičar (3,35)

*Kvote su podložne promenama

O novoj analizi igre Srbije ćemo posle Francuske. A biće to i prvo javljanje iz Kine...

FOTO: Star Sport 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara