{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Saopštenje iz Kruševca: Igrači su koliko-toliko sigurni i bezbedni

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
U Napretku osuđuju huliganski čin
Saopštenje iz Kruševca: Igrači su koliko-toliko sigurni i bezbedni
Burni dani pod Bagdalom...

Fudbalski klub Napredak oglasio se saopštenjem povodom incidenta koji se u nedelju u večernjim časovima dogodio u blizini Pionirskog parka u Kruševcu kada su fizički napadnuti njihovi fudbaleri Ibrahima Endiaje i Samjuel Baha Regis.

Saopštenje Kruševljana prenosimo u celosti uz neophodne redakcijske izmene:
"Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi. Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, i gde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili.

Napad nije imao rasističku pozadinu.

Ujedno se zahvaljujemo brzoj i pravovremenoj reakciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova policijske uprave Kruševac, koji su maksimalno profesionalno reagovali i učinili sve da se počinioci ovog gnusnog dela pronađu, kao i da se naši igrači koliko-toliko osećaju sigurno i bezbedno.

Zahvaljujemo se i svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak, građanima Kruševca i cele Srbije koji su najopštrije osudili ovaj čin i dali svoju maksimalnu podršku našim fudbalerima", navodi se u saopštenju kluba sa Bagdale.

Foto: Star sport

Najnovije vesti


×