Šampion Rumunije dovodi dvojicu srpskih igrača

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.12.18. | 10:41

Dejan Kerkez i Aleksandar Lutovac kreću put Kluža

Kluž je ponovo na vrhu rumunskog prvenstva, ali je u klubu procenjeno da im je za osvajanje druge uzastopne šampionske titule neophodno da dodatno ojačaju igrački kadar. A to bi mogli da učine angažovanjem dvojice srpskih fudbalera.

Kako pišu tamošni mediji, šampion Rumunije pregovara sa dvojicom srpskih fudbalera Dejanom Kerkezom i Aleksandrom Lutovcem.

Izabrane vesti

Štoper Spartaka iz Subotice je igrao na 16 mečeva u prvenstvu i četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa se njegova vrednost procenjuje na oko 700.000 evra. Sa druge strane, vezista Rada može da igra na oba krila u ofanzivi, u pitanju je mladi reprezentativac Srbije, pa je njegova vrednost oko 1.000.000 evra.

Fudbalski agent Zvonko Milojković, koji je predstavljen kao menadžer dvojice igrača potvrdio je interesovanje za dvojicu igrača.
"
Kluž dvojicu fudbalera prati šest meseci. Odmah nakon utakmice sa FCSB-om sešćemo za pregovarački sto. Mislim da ćemo postići dogovor i da će dvojica fudbalera potpisati za Kluž", rekao je Milojković za Digisport.

Kluž poslednji meč u godini igra upravo protiv glavnog konkurenta za šampionsku titulu u subotu (19.00) na nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Foto: Star Sport


tagovi

Dejan KerkezAleksandar Lutovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara