Detalj s utakmice Stokport - Vest Hem (©Reuters)
Detalj s utakmice Stokport - Vest Hem (©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Standard proradio, Vest Hem se mučio, Seltik mnoge prodao

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.01.21. | 08:30

Pogledajte ko vam je 11. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

STANDARD - VAS. BEVEREN (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 3:1

Dva puta za domaći tim bio je precizan Marokanac rođen u Belgiji Selim Amalah u 31. i 66. minutu, da bi u 74. Kongoanac Mervil Bokadi postigao i treći gol. Težak, ali očekivan poraz gostiju ublažio je Dris Vujtens pri kraju utakmice u Liježu.

Opširnije OVDE

ERZURUM - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 0:3

Fenerbahče je kompletan posao odradio za 51 minut, odnosno u nadoknadi vremena prvog i na početku drugog poluvremena, kada su viđeni svi golovi na meču. Dugo je Erzurum odbijao nalete gostiju, a klupko je počelo da se odmotava u četvrtom minutu nadoknade.

Opširnije OVDE

LAMIA - AEK (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:1

Iako je kvota obećavala, ali i obećano ispunila, nije bilo nimalo naivno u Lamiji gde je AEK gostovao poslednjeplasiranom timu na tabeli Grčke 1. Samo jedan gol odlučio je pobednika i to je bilo delo Iranca Karima Ansarifarda iz devetog minuta igre.

STOKPORT - VEST HEM (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:1

Kada njegovi napadači ništa nisu mogli odbrani domaćina, Krejg Doson je u 83. minutu rešio pobednika meča treće runde FA kupa protiv petoligaša. Da nije bilo tako, bio bi to ozbiljan blam Premijerligaša iz Londona.

UESKA - BETIS (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 0:2

Golovima u finišu gosti iz Sevilje slavili i ostavili Uesku na začelju Primere, sa šest bodova manje od Valjadolida, prvog tima iznad crte. Treći poraz u nizu domaćinu su naneli Aisa Mandi i Antonio Sanabrija golovima u 78. i trećem minutu nadoknade.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ALANJA - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Veliku šansu imala je Alanja da priđe na samo dva boda zaostatka vodećem tandemu turskog šampiona, Bešiktaš - Fenerbahče. Od 25. minuta domaćini su imali igrača više protiv slabašne Kasimpaše, ali su izgubili.

Opširnije OVDE

ELČE - HETAFE (tip x, kvota 2,90) - rezultat 3:1

Hetafe je ubedljivo slavio na gostovanju Elčeu uprkos tome što ekipa nije odradila nijedan trening poslednjih dana zbog jakih snežnih padavina u Madridu, a heroji trijumfa bili su upravo tek pridošli momci iz dva najveća španska kluba.

Opširnije OVDE

SELTIK - HIBERNIJAN (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Sve do 81. minuta mreže su mirovale na Seltik parku kada je Dejvid Turnbul obradovao domaće navijače, ali i mnogo kladilaca MOZZART koji su odabrali ovaj, najpopularniji tip dana. Avaj, Kevin Nizbet je u prvom minutu sudijske nadokande sve te osmehe obrisao kao gumicom.

SPECIJA - SAMPDORIJA (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 2:1

Kroz iglene uši provukli su se Verona, Đenova, Bolonja, Lacio i Fjorentina, a samo su Sasuolo i Juventus uspeli da pregaze mali klub iz Ligurije, ali ništa od toga više nije važno jer se piše prva recka na domaćem terenu.

Opširnije OVDE

BRAUNŠVAJG - FORTUNA D. (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Bez golova danas u Braunšvajgu, mora se priznati na veliku sreću domaćina. Gost, trenutno petoplasirani u Cvajti jurio je tri boda čime bi se primakao na jedan zaostatka za vodećim HSV-om, ali nije uspeo.


tagovi

bet analizarezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara