Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Viva, Argentina

Vreme čitanja: 4min | sub. 29.06.19. | 08:06

Pogledajte ko vam je 28. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

TPS - EIF EKENAS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0
Lak kec i lagan pogodak u Finskoj. Niste previše morali da se brinete oko prolaska ovog para. Domaći TPS je u 23. minutu poveo preko Muzacija, a tim rezultatom se otišlo na odmor. Odmah po povratku sa pauze su Aritalo Holma sa dva brza gola rešili pitanje pobednika, a konačan rezultat je postavio Jakonen u 79. minutu. Dobra prognoza na početku popodneva.

KABINTILI - VEKSFORD (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0
U prvom poluvremenu se nije desilo apsolutno ništa, ali je u drugom sve teklo u pravom smeru. Kabintili je došao do važne pobede protiv Breja i tako se odlepio od ostalih timova u borbi za plej-of za plasman u viši rang. Slukas je doveo domaće u prednost u 48. minutu utakmice, a mogli ste već da počnete da trljate ruke nakon što je Kalan dobio direktan crveni karton u redovima gostiju. Kabintili je do kraja došao do još jednog gola preko Sasakija za vašu veliku radost i prolazak ovog tipa.

JUŽNA AFRIKA - NAMIBIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0
Nije to bila blistava partija, ali koga briga u Južnoj Africi kada je ta reprezentacija stigla do tri boda pobedom nad Namibijom od 1:0 (0:0). Bongani Zungu je rešio meč golom posle prekida i to i jeste suština ovog duela u kom nije bilo previše šansi. Na kraju se ispostavilo da ste dobro tipovali i da je jedan gol presudio

Opširnije o ovom meču čitajte OVDE.

DROGEDA - BREJ (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 1:0

Muke, znoj i mnogo drame, ali kec je došao. Drogeda je bila favorit da dođe do pobede protiv Breja na domaćem terenu, ali ispostavilo se da to neće biti samo mačiji kašalj. Zapravo, gostujuća ekipa se odlično držala i činilo se da će na kraju kući odneti bod. Tada je usledio 90. minut i gol Meknalija koji je obradovao malobrojne navijače na Junajted Parku, ali i vas.

UCD - ST. PATRIK (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1
Još jedan par iz Irske koji je na kraju dana zaokružen. Sent Partik je gostovao u glavnom gradu Irske protiv UCD-ja i bio je veliki favorit, pošto su domaći pre ovog meča bili u katastrofalnoj seriji od 10 vezanih poraza, a samim tim zakucani za dno tabele. Ispostavilo se da je jedan gol na kraju rešio pitanje pobednike, i to onaj koji je postigao Toner u 31. minutu utakmice. Reklo bi se - jedan, ali vredan. Dvojka je zaokružena.

FRANCUSKA Ž - SAD Ž (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:2
Domaćin je ispao! Selekcija SAD-a, koja je inače glavni favorit za osvajanje titule na Svetskom prvenstvu za žene u fudbalu, nastavlja da ide dobrim putem. Amerikanke su uspele da dođu do plasmana u polufinale, a herojka je Rapinou koja je postigla oba gola za ovu nacionalnu selekciju. Pokušala je Francuska da uzvrati, smanjila na 2:1 preko Renar u 81. minutu, ali za nešto više nisu imale snage. Još jedna sasvim lepa dvojka je ove večeri uhvaćena.

FERONIKELI - SANTA KOLOMA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Drama sa srećnim krajem po vaše tikete u Prištini. Feronikeli je nekako uspeo da se provuče protiv odlične Santa Kolome i tako obezbedi prolaz u prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. A nije krenulo dobro, pošto je Hodža u 49. minutu isključen u ekipi domaćih, da bi gosti preko Sose već tri minuta kasnije došli do prednosti. Iako sa igračem manje, tim Feronikelija je krenuo na sve ili ništa i to im se isplatilo. Golovima Zeke Redže su došli do potpunog preokreta i velikog slavlja.

VENECUELA - ARGENTINA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:2
Ni najzagriženiji fanovi Argentine ne pamte lakši trijumf svojih ljubimaca u jednom nokaut meču kao večeras nad Venecuelom na drevnoj Marakani. Ekipa Lionela Skalonija uspela je da ućutka brazilsko-venecuelansku koaliciju na tribinama, spakuje dva komada solidnim i borbenim rivalima i trijumfom od 2:0 prođe u polufinale Kopa Amerika. Golovima Martineza Lo Selsa proslavili ste još jednu "uhvaćenu" dvojku.

Opširinije o ovom meču pročitajte u izveštaju.

PRECRTANO

GALVEJ - ATLOUN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1
Ništa od keca na ovom susretu. U duelu timova iz donjeg dela tabele drugog ranga u Irskoj viđen je remi sa po jednim golom na obe strane. Dobro je počelo za vas, pošto su domaćini poveli sredinom prvog poluvremena preko Vaverua, ali je Vilijams u 66. minutu doveo Atloun do izjednačenja. Do kraja utakmice golova nije bilo, pa ste mogli samo da zgužvate vaše odigrane tikete.

TORPEDO ŽODINO - ENERGETIK BGU (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:3
Koliko drame je viđeno na meču između Torpeda iz Žodina i Energetika u domaćem šampionatu Belorusije... Već do poluvremena smo videli pet golova, a vodili su gosti zahvaljujući golovima ŠkurinaTveha Sadkovskija. Dva pogotka su postigli i domaćini, pošto su mrežu zatresli Klimovič Gorbačik. U drugom delu smo gledali znatno mirniju igru sve do pred sam kraj, kada je Klimovič u trećem minutu nadoknade doveo domaće do boda. Do kraja je čak Ščerbo uspeo da dobije i direktan crveni karton u ekipi Torpeda, ali gola za pobedu domaćina nije bilo.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara