REZZIME DANA (sreda): Za Nemačku je 2:0 najopasniji rezultat

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.10.19. | 23:35

Pogledajte ko vam je 9. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

HRVATSKA M19 - KAZAHSTAN M19 (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0
Nade Hrvatske rutinski su počele kvalifikacije za Evropsko prvenstvo igrača do 19 godina. Pola sata odolevali su gosti, međutim, do izražaja je došla razlika u kvalitetu i „mali Vatreni“ su slavili pogocima Brnića (dva) i Čuića slavili bez problema.

GAMBA - SAPORO (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 2:1
Kakav je ovo teško izvjevan kec bio. Skoro pa je Gamba Osaka porodila pobedu i približila se finalu Levijan kupa Japana. Odluka je pala u petom minutu nadoknade, kad je Šu Kurata pogodio za veliko slavlje domaćih navijača.

SAO PAOLO M20 - GREMIO M20 (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 5:0
Ima utakmica u kojima rezultat govori sve. Pitanje pobednika skoro da se nije ni postavljalo, posebno ne posle prvog poluvremena u kome su Galeano (dvaput) i Fabinjo nagovestili trijumf mladog tima Sao Paula, da bi mrežu Gremija u nastavku pogađali Mateus i Rafael.

MONCA - RENATE (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 4:1
Tim iz Monce, na čijem čelu je nekadašnji čelnik Milana, Adrijano Galijani. Lako je počeo takmičenje u Kupu Italije, nijednog trenutka nije doveo u pitanje plasman dalje. Domaćin je dva gola postigao u ranoj fazi meča (13. i 15. minut) posle čega je sve bilo lakše za praćenje.

VENDISEL - NORDSIJALND (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2
U odloženoj utakmici šesnaestine finala Kupa Danske gosti su skoro rutinski našli put ka sledećoj rundi. Bivšeg rivala Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope ka slavlju su pogurali Antvi u 29. i Jitergard u 79. minutu. Lagana dvojka.

AZERBEJDŽAN M19 - NORVEŠKA M19 (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:1
Mada je selekcija sa severa Evrope važila za velikog favorita, na kraju je morala da se zadovolji minimalcem. Pobedu Norvežanima osigurao je, zapravo, autogol Ibragimova već u šestom minnutu, što je bilo dovoljno da ovaj par zaokružite na tiketima.

PRECRTANO

VOŽDOVAC - TELEOPTIK (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 2:2
Ultrazanimljiva utakmica viđena je na krovu Tržnog centra „Stadion“. Optičari su vodili, Voždovac početkom drugog dela preokrenuo na 2:1 i delovalo je da je kec na vidiku, međutim, srpskoligaš iz „Zemunela“ je golom mladog rezerviste Nikole Čolića, tri minuta pre kraja, poravnao na 2:2 i odveo meč u penale, u kojima je autsajder slavio 6:5.

Opširnije pročitajte OVDE.

NOVI PAZAR - OFK BAČKA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:1
Sedam vezanih pobeda imao je Novi Pazar na stadionu kraj Jošanice, dve u finišu prošlog i pet na startu ove sezone, važio je za velikog favorita i protiv bivšeg člana elitnog ranga, ali je omanuo. Dugo je tinjala nada domaćina da će upisati sva tri boda, ali ju je ugasio Asani kad najviše boli, u 90. minutu.

NEMAČKA - ARGENTINA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 2:2
Igrački i jedni i drugi imaju čemu da se nadaju, ali Nemci su vas opet razočarali. Vodili su 2:0, pogodili prečku, delovali ubedljivo, ali nisu uspeli da iskoriste rezultatsku, kao i prednost domaćeg terena. U nastavku sui Gaučosi zaigrali odvažnije, preko rezervista Alarija i Okamposa poravnali rezultat i izbili vam dobitak iz džepa.

Opširnije pročitajte OVDE.

MAĐARSKA M19 - GRUZIJA M19 (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:4
Mađarska je neprijatno iznenadila u prvom kolu kvalifikacija za plasman na EP u konkurenciji omladinaca. Naši severni susedi slovili su za blagog favorita, uspeli su čak da preokrenu rezultat i golom Skribeka iz penala povedupočetkom drugog dela, ali su Gruzini pokazali da se teško lome i da je njihov fudbal u mlađim reprezentativnim kategorijama bolji od A tima.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara