©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Real se mučio, pa vam novac isporučio

Vreme čitanja: 4min | pet. 30.12.22. | 23:33

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VALJADOLID - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Za Real ništa nije valjalo u Valjadolidu do poslednjih deset minuta. Ali sutra će grmeti svi koji ne vole Madriđane, da ih je VAR pogurao do pobede. U suštini i jeste tako, tek posle reakcije iz VAR sobe Real je dobio penal iz kojeg je došao do pobede, međutim, realno nema razloga za proteste, jer je Havijer Sančez zaista odigrao rukom posle Ridigerovog udarca glavom. Namerno nije, ali odigrao jeste i u takvim situacijama kada se pogleda snimak penal je u 99 odsto slučajeva. Karim Benzema je pogodio sa bele tačke i doneo Realu pobedu, koju objektivno, možda po igri i šansama nije zaslužio.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - LESTER (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:1

Redsi se uzdižu, njihov uspon i dalje traje i mesto u prva četiri više ne deluje nedostižno. Ne posle večerašnjeg trijumfa nad Lesterom, četvrtog u nizu, nakon kojeg je ekipa Jirgena Klopa prišla četvrtoplasiranom Totenhemu na dva boda zaostatka. Međutim, Enfild večeras neće klicati ni Salahu, ni Nunjezu (njemu pogotovo), ni Aleksanderu Arnoldu, Robertsonu, već Vutu Fasu! Štoper Lestera je u razmaku od svega sedam minuta postigao dva autogola i Liverpulu poklonio pobedu do koje bi domaćin teško stigao bez njegove pomoći.

Opširnije OVDE.

DERBI - KEMBRIDŽ (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:0

Evo i devete utakmice na kojoj Derbi Kaunti nije poražen. I ne samo to, već vas je i obradovao osvajanjem sva tri boda. Bio je domaćin dominantniji, konkretniji, uglavnom uspevao da drži protivnika na distanci, a bolju igru krunisao je pogotkom Dobina iz 57. minuta.

STIVENIDŽ - KROULI (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:1

Nije Krouli večeras imao nikakvu šansu da pomrsi račune Stivenidžu. Posed od 55 posto gosti su uspeli da pretoče u svega dva udarca u okvir gola. Za to vreme, Stivenidž je uputio 24 šuta ka golu rivala i iz njih došao do tri pogotka. Dva u prvom delu, zatim je poveo sa 3:0, pa ga gol Kroulija u finišu meča nije ni najmanje zabrinuo.

VEST HEM - BRENTFORD (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:0

Agonija Vest Hema u Premijer ligi se nastavlja. Utakmica broj 17, poraz broj 11. A, sudeći po letošnjim pojačanjima, sve je trebalo da bude drugačije. Ni pauza nije pomogla da se Vest Hem popravi. Brentford je već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika i nastavio lepu seriju utakmica bez poraza, koja se sada podigla na pet.

Opširnije OVDE.

BALA TAUN - CERNARFON (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Nastavlja Bala Taun da gazi rivale, a Cernarfon nikako da izađe iz crne serije. Četvrtu uzastopnu pobedu domaćini su kaparisali sa dva gola u prvom poluvremenu. Načeli su rivala u 16. minutu, najavili njegov četvrti uzastopni poraz novim pogotkom u 40, a sudbinu mu zapečatili malo pre isteka 90. minuta.

STOUK - BARNLI (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1

Nastavlja četa Vensana Kompanija da sakuplja bodove i šakom i kapom, nastavlja da čuva prvu poziciju na tabeli Čempionšipa. Okršaj u Stouku, kao što se i očekivalo, nije doneo umiranje u lepoti, niti predstavu sa mnogo prilika. Barnli je iskoristio svoju iz 61. minuta, a Irac Džoš Kalen doneo peti trijumf ekipi sa Turf Mura.

PRECRTANO

NORIČ - REDING (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Posle dva poraza i večerašnjeg remija, možemo da govorimo o krizi Noriča. Poprilično izjednačen duel odigrala su ova dva rivala na Karou roudu i nerešen ishod je najprimereniji odnosu snaga na terenu. Kanarinci su poveli na startu drugog dela golom Ajde, a gosti bod ugrabili desetak minut pre kraja nakon što je Endi Kerol realizovao jedanaesterac.

BIRMINGEM - HAL (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:1

Hal je prekinuo seriju od četiri utakmice bez pobede, ali vam to nikako nije prijalo. Verovali ste Birmingemu, iako je pre večerašnjeg, upisao samo jednan trijumf iz pet duela. Taj potez ispostavio se nepromišljenim, a tri boda Halu doneo je Oskar Estupinjan pogotkom u 77. minutu.

BRAGA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 3:0

Gazila je Benfika od starta sezone maltene svakoga ko bi joj se našao na putu. Grupnu fazu lige šampiona završila kao prva ispred velikana kakvi su Pari Sen Žermen i Juventus. Pre pauze zbog Mudijala u Kataru bila je u seriji od devet pobeda, slovila za jedini tim portugalske Primeire bez poraza. A u jeku priča o tome kako evropski velikani nude faraonske cifre za Enca Fernandesa, kao da je čitava ekipa izgubila fokus sa onoga što je najvažnije - sa terena. To je iskoristila Braga i u 14. kolu domaćeg prvenstva nanela lisabonskim Orlovima poraz kakav ne pamte.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danarezzimerezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara