REZZIME DANA (nedelja): Šta reći za Maroko i Paragvaj?

Vreme čitanja: 3min | ned. 16.06.19. | 22:55

Pogledajte ko vam je 16. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

MOLDE - RANHEJM (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:0
Po jedan pogodak u svakom od poluvremena bio je dovoljan lideru norveškog prvenstva da održi bodovnu prednost na tabeli. Bez obzira što više na klupi nema Olea Gunara Solskjera, Molde je opravdao očekivanja i obradovao sve vas koji ste gađali keca.

BODO - STROMSGODSET (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0
Dugo su gosti odolevali, sigurno nervirali mnoge od vas koji ste čekali da se rezultat promeni, a lampica pozeleni. I to se desilo sredinom drugog poluvremena, sa dva gola u samo četiri minuta bodo je prelomio ovu utakmicu i pobrinuo se da kec ne dođe u pitanje.

ĐENGSU - PEKING RENE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:1
Na poluvremenu je bilo nerešeno, očekivano je Peking pružao dobar otpor, ali je u poslednjih 10 minuta domaćin potpuno prelomio. Najzaslužniji za pobedu Đengsua je italijanski napadač Eder koji je postigao dva gola i to ona prva dva za svoju ekipu što mu je obezbedilo šansu da dođe do trijumfa.

Opširniji izveštaj sa ove utakmice pogledajte OVDE

ASTANA - KIZILORD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1
Najbolji kazahstanski tim nije imao milosti prema gostima koje je prosto isprašio pred svojom publikom. Trijumfu dominantnije Astane doprineo je srpski reprezentativac Antonio Rukavina koji je odigrao dobar meč, posebno u prvih sat vremena kada je Astana dala četiri komada. 

EGIPAT - GVINEJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1
Bez prve zvezde Mohameda Salaha koji je sedeo na klupi dobrih sat vremena domaćini su dozvolili Gvineji da izjednači, ali je ulazak majstora na teren vratio stvari u normalu. Ahmed Ali se iskrao u 77. minutu i maitrao odbranu Gvineje pre nego što je ali Gabr stvaio tačku u 86. i obradovao sve vas koji ste čekali keca

ROZENBORG - VOLERENGA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:0
Razdrmao se konačno i najbolji norveški klub i počeo da igra kako treba, a kada je tako onda se zaokružuju i lepe kvote kao ova danas protiv Volerenge. Tri laka komada spakovali su gostima fudbaleri iz Trondhajma, posebno su dominantni bili u drugom poluvremenu pa je zadovoljstvo poptuno.

DINAMO BREST - GOMEL (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0
Domaći prvotimac Famejeh je već posle šest minuta načeo mrežu gostiju, a pogoci Savitskija u 62. i Lapteva u 89. otklonili su svaku dilemu oko konačnog ishoda na ovoj utakmici. Lagan kec je vrlo lako uhvaćen, Gomel jedva da je prešao centar za 90 minuta igre.

PRECRTANO:

MAROKO - ZAMBIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:3
Zaigrali su se malo Marokanci svesni jačine i individualnog kvaliteta pocvenili su Zambiju što im se obilo o glavu uoči polaska na Kup Afrike. Uzalud što su na terenu bili i Zijeh (strelac dva gola) i Bufal i Hakimi, Zambija im je spakovala tri komada i naučila ih važnu lekciju. 

POLJSKA M21 - BELGIJA M21 (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 3:2
Za preokret je bio zaslužan mladi štoper Arsenala Kristijan Bjelik, koji je odlično reagovao posle kornera i doneo vođstvo svom timu. Konačno, sve je bilo rešeno u 79. minutu, kada je novopečeno pojačanje Dinama iz Moskve, Sebastijan Šimanski postigao treći pogodak za svoju selekciju.

Opširniji izveštaj sa ove utakmice pogledajte OVDE

PARAGVAJ - KATAR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:2
Veteran Kardoso je doneo prednost Paragvajcima sa bele tačke posle samo četiri minuta igre, a da je posao završen učinilo se mnogima u 56. kada je Derlis Gonzales povisio na 2:0. Ipak, uporni igrači iz Katara najpre su smanjili u 68. a potom i preko izvesnog Kukija u 77. potpuno vam pokvarili veče. 

Opširniji izveštaj sa ove utakmice pogledajte OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara