Rezzime dana (nedelja): Crveni đavoli su postali crni

Vreme čitanja: 4min | ned. 29.09.24. | 22:34

Pročitajte ko vam je 29. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

Porto - Aruka (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:0

Savršeni Sporting i dalje na prvom mestu, Porto – za petama. Jer Zmajevi su preskočili Benfiku na drugom mestu, mada mnogo teže no što bi se dalo reći po rezultatu od 3:0 u pobedi nad Arukom. Jer sva tri gola pala su u razmaku od 10 minuta početkom drugog poluvremena i to kada su gosti, još i pre meča viđeni kao apsolutni autsajderi, ostali sa desetoricom na terenu. Opširnije OVDE

Betis - Espanjol (tip 1, kvota 1,56) - rezultat 1:0

Čupali su igrači i navijači Betisa kosu s glave. Golman Espanjola Đoan Garsija ih je do suza dovodio večeras.Odbranio je penal, odbranio deset šuta u okvir gola, šansu do šanse... I taman kada se činilo da je gotovo, da je Garsija začarao mrežu i da će plavo-beli iz Barselone odneti bod, Đovani lo Selso je našao put do gola, za novu pobedu Betisa. Opširnije OVDE.

Antalija - Fenerbahče (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Zabeležio je Fener pobedu protiv Antalije i ako je neko zbog toga srećan, onda je to - Sebastijan Šimanjski. Poljski reprezentativac je na početku utakmice imao nestvaran promašaj, ali na njegovu sreću - tu je bio Dušan Tadić da sve to anulira i pogura ekipu ka osvajanju tri boda. Opširnije OVDE.

RKC - Ajaks (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 0:2

Da ide glatko – ne ide. Ali, prolazi prepreke Ajaks dosta bolje no što je to bio slučaj minule sezone. Naročito na njenom početku. Gotovo bez greške je klub iz Amsterdama igreo na međunarodnoj pozornici, deklasirao je i Bešiktaš na Johan Krojf areni, međutim, na strani je nastavio da se muči.Napatio se na gostovanju RKC Valvajku, odolevao je domaćin, ali je Frančesko Farioli spas pronašao na klupi. Uveo je Bertrana Traorea i – probio je bunker. Kapitulirao je domaćin, sreća mu je okrenula leđa – neposredno pre pogotka Kopljanici pogodili stativu – i Ajaks se probio, prišao je vrhu. Opširnije OVDE.

Roma - Venecija (tip 1, kvota 1.50) - rezultat 2:0

Roma pobeđuje sa Ivanom Jurićem na klupi, ali ima ti još mnogo problema koje treba rešiti.Sat vremena Vučica nije ličila ni na šta na Olimpiku protiv Venecije, ali je uspela u finišu da srećnim preokretom slavi 2:0. Do tada je Mile Svilar bio jedina svetla tačka na golu Vučice i verovatno je spasao sigurnog poraza. Opširnije OVDE.

Bohemijans - Slavija Prag (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:4

Slavija je bila ubedljiva u malom gradskom derbiju protiv Bohemijansa. Neizvesnosti uošpte nije bilo. Sve je rešeno u prvih 45 minuta kad je ekipa Jindriha Trpisovskog postigla tri gola. Strelci su bili Diuf, Čori uz auto gol Petraka. U nastavku, gosti su spustili ritam i uz još jedan gol koji je postigao Zafeiris mirno priveli meč kraju.

Holštajn Kil - Ajntraht Frankfurt (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:4

Ne snalazi se Kil za sada u Bundesligi, deluje da im predstoji teška borba za opstanak. Potvrda toga stigla je i protiv Ajntrahta. Japanac Mačino je sa dva gola vraćao svoj tim u igru, ali je domaćinu konstantne glavobolje pravio dvostruki strelac Omar Marmuš, koji je bio i asistent kod golova Matanovića i Tute.

PRECRTANO

Ipsvič - Aston Vila (tip 2, kvota 1.90) - rezultat 2:2

Puno velikih stvari napravio, puno novih stranica istorije ispisao je Unai Emeri otkako je seo na klupu Aston Vile. Za početak, stabilizovao je klub i etablirao ga kao stalnog konkurenta za visok plasman u Premijer ligi; vratio sedmostrukog prvaka u evrokupove nakon 13 godina; obezbedio mu učešće u evropskoj eliti (Kupu / Ligi šampiona) posle više od četiri decenije; bio nadomak novog podviga ovog popodneva, pošto je sa svojim momcima imao prednost na Portman roudu protiv Ipsviča (2:1), čime je ekipa iz Birmingema nešto više od pola sata bila na prvom mestu, međutim, na žalost španskog stručnjaka, njegovog sastava i armije navijača, tron je ipak izmakao. Još jednom. Opširnije OVDE.

Bilbao - Sevilja (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Jedni su crveno-beli sa severa Španije, drugi su crveno-beli sa juga. Prvi su imali mnogo veće uspehe u prošlom veku, drugi su svoju istoriju ispisali u ovom. Zajedno čine bitan deo španskog fudbala i po broju bodova kroz celu istoriju su peti, odnosno šesti klub u državi. U poslednje vreme se točak istorije okrenuo, pa Bilbao beleži mnogo bolje rezultate od Sevilje.Ali, kada god se sretnu, to je mali derbi i snage su izjednačene. Takvim epilogom je završen i današnji međusobni okršaj na krcatom San Mamesu - 1:1. Opširnije OVDE.

Mančester junajted - Totenhem (tip 1, kvota 2.30) - rezultat 0:3

Pogled na tabeli nije prijatan, no, još je tu razlika u nekoliko bodova i ako ćemo realno, sve se to da nadoknaditi. I Totenhem možda i hoće, ali Mančester junajted – sigurno neće. Jer ono što je tim Erika ten Haga pokazao u drugom derbiju sezone, a u prvom ga je Liverpul otresao sa 3:0, jasno pokazuje da je ovo tim sa “milion“ rupa. I kroz svaku je danas prošao Totenhem, a ona koju je produbio Miki van de Ven prepričavaće se danima – 3:0 u šestom kolu Premijer lige, uz utisak da je Junajted još i dobro prošao. Opširnije OVDE.



tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara