REZZIME DANA (četvrtak): Mitreeeeee!

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.10.19. | 23:45

Pogledajte ko vam je 10. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

HRVATSKA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,40), rezultat 3:0
Prvi put posle četiri godine Hrvatska je bila domaćin u Splitu, a koliko se tamošnja publika uželela reprezenatcije videlo se po tome što je više od 33.000 navijača klicalo strelcima veoma važnih golova: Luki Modriću i Brunu Petkoviću. Trijumf Kockastih ubedljivijim je mogao da učini Ivan Perišić da je iskoristio početkom drugog dela.

Opširnije čitajte OVDE.

RUSIJA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 4:0
Rusi su u veoma važnom meču deklasirali Škotsku sa 4:0 uz dva gola Artjoma Dzjube i pobegli drugoplasiranim Kipranima na osam bodova razlike. Nije još matematički gotovo, pošto do kraja kvalifikacijama ima još tri kola, a Ruse čeka gostovanje na Kipru, pa onda duel sa besprekornim Belgijancima, ali u poslednjem meču idu na noge San Marinu i jasno je da je to samo formalnost.

Opširnije čitajte OVDE.

AUSTRIJA - IZRAEL (tip 1, kvota 1,40), rezultat 3:1
Austrija je u Beču savladala Izrael i praktično ga izbacila iz ozbiljne borbe za drugo mesto (3:1). Ništa na početku utakmice, a pogotovo nakon maestralnog gola Erana Zahavija u 34. minutu nije nagoveštavalo ovakav epilog utakmice. Ključni trenutak predstavljao je izjenačujući pogodak Valentina Lazara u 41. minutu, koji je u potpunosti vratio samopouzdanje u redove Franka Fode. Za rezultatski preokret bio je zaslužan Hintereger u 56. minutu, dok je konačan rezultat utakmice postavio Marcel Zabicer u 88. minutu.

Opširnije čitajte OVDE.

HOLANDIJA - SEVERNA IRSKA (tip 1, kvota 1,20), rezultat 3:1
Kakvi šokovi u Roterdamu. Više od igre imao je domaćin, pretio sa svih strana, ali su se Irci svim silama branili. Čak uspeli da povedu 15-ak minuta pre kraja. Pretio je pad jednog zicera, ali je Memfis Depaj najpre izjednačio, a onda u nadoknadi, zajedno sa Lukom de Jongom doneo Lalama, ipak, zaslužen trijumf.

Opširnije čitajte OVDE.

SRBIJA – PARAGVAJ (tip 1, kvota 1,80), rezultat 1:0
Dugo, baš dugo, mučila se Srbija u Kruševcu. Bilo je perioda kad smo bili bolji, svedoči o tome prečka Adema Ljajića u prvom delu, bilo je trenutaka kad smo strahovali, usled nekoliko opasnih napada Južnoamerikanaca, ali nas je sve, kao mnogo puta dosad, obradovao Aleksandar Mitrović. Centaršut Milana Rodića i snažan trzaj srpskog golgetera glavom za pobedu u 90. minutu.

Opširnije čitajte OVDE.

LETONIJA – POLJSKA (tip 2, kvota 1,10), rezultat 0:3
Nakon sedam odigranih kola jedino je Poljska nadomak plasmana na završni turnir, dok je borba za drugo mesto u ovoj grupi više nego neizvesna. Poljaci su het-trikom fantastičnog Roberta Levandovskog bez problema savladali otpisanu Letoniju (3:0), pa će biti u prilici da već za tri dana pred svojom publikom u Varšavi praktično overe plasman EURO. Levandovski je nastavio svoju nevrovatnu seriju pogodaka u ovoj sezoni. On je za Bajern i reprezenaciju od početka sezone postigao 18 golova na 14 mečeva.

Opširnije čitajte OVDE.

REAL MADRID – MAKABI TA (tip 1 bez H, kvota 1,20), rezulta 86:85
Dramatičan susret u Madridu rešen je dve sekunde pre kraja. Domaćin je krenuo u napad, činilo se da će Serhio Ljulj preuzeti odgovornost, usledila je asistencija ka Džej Si Kerolu, a američki šuter je pogodio trojku i raspalio španske navijače u drugom kolu Evrolige.

Opširnije čitajte OVDE.

PRECRTANO

BELORUSIJA - ESTONJA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 0:0
Ni pre ovog meča nisu bile velike šanse Belorusa da će videti EURO, a tek ih sad nemaju. Čemu da se nadaju kad otpor Estonije nisu uspeli da slome? Džaba 19 šuteva ka golu rivala, džaba sedam kornera, večeras u Minsku lopta nije htela u mrežu.

ALŽIR – KONGO (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:1
Po imenima, Alžir ima jaču selekciju, međutim, Kongo ima Viljarealovog špica Bakambua. Večeras je Bakambu u prijateljskom odmeravanju snaga dve afričke selekcije postigao izjednačujući gol i osujetio vam dobitak. Iako se posle pogotka Islama Slimanija u ranoj fazi meča sve činilo idealnim...

SLOVAČKA – VELS (tip 1, kvota 2,50), rezultat 1:1
Poklonili ste poverenje Slovacima, računajući na efekat domaćeg terena u Trnavi, ali nije vredelo. Sve što su uspeli jeste da stignu do izjednačenja preko Kučke u 53. minutu. Snage sa potpuni preokret nisu imali...

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara