Remi po meri

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.01.19. | 13:57

Nim dočekuje Anže u zaostalom duelu 20. kola Lige 1

Nim i Anže sastaju se večeras (19.00) u okviru zaostalog susreta 20. kola francuskog prvenstva. Biće to sudar timova koji su stacionirani u donjem delu tabele, ali bodovno su ipak na solidnoj udaljenosti od zone ispadanja. Bolje stoji Nim, jer ima tri boda više na kontu, dok mu je forma jednako loša kao Anžeova. I jedni i drugi vrlo teško pobeđuju u poslednje vreme.

Domaćin igra u serijama. Sada je na red došla loša, zbog čega su Krokodili eliminisani iz oba francuska kupa, dok su u prvenstvu samo jednom slavili u prethodna četiri kola. Imao je Nim i seriju od devet kola bez slavlja, ali i četiri trijumfa u nizu, tako da je teško predvideti ishod utakmica ovog tima. Minulog vikenda Nim je poražen kod kuće od Tuluza sa 1:0.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Anže je takođe eliminisan iz Liga kupa i kupa, ali u šampionatu pruža nešto bolje partije i teško gubi utakmice. Istina, previše remizira. Tako je nedavno imao niz od pet nerešenih ishoda i jednog poraza, da bi prošlog viklenda konačno slavio. I taj poraz koji je doživeo protiv Bordoa na domaćem terenu je morao da izbegne, jer je gol za 2:1 primio u poslednjim trenucima meča.

Dakle, Anže je igrao X na pet od proteklih sedam utakmica, pa remi nikako ne treba isključiti kao opciju. Naprotiv...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5017 FRA 1 Nimes - Angers ki X 3,20
Ukupna kvota3,20

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 20. KOLA

Sreda
19.00: (2,15) Nim (3,20) Anže (3,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

FK Nimsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara