PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vreme ja da pobedi i Standard, Sporting je ovoga puta za izbegavanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 10:54

Pročitajte nekoliko predloga za 11. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
PORTUGALIJA - KUP | 22:15
Maritimo - Sporting
ID: 5317288

Sporting odavno nije ovako igrao u prvenstvu, gde ima četiri boda više od Benfike i Porta, pa će do kraja sezone pokušati u svoje vitrine da vrati toliko čekanu titulu. Velikan iz Lisabona je favorit u ovom meču, ali je Kup Portugala trenutno u drugom planu za sastav Rubena Amorima. Sporting je poslednji put na ovom gostovanju slavio još 2015. godine. Od tada je tri puta bilo nerešeno, a jednom je slavio domaćin.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.62)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Alanyaspor - Kasimpasa
ID: 5311952

Alanja je očas posla izgubila lidersku poziciju, ali verujemo da je još uvek u mogućnosti da se umeša u borbu za sam vrh tabele. Kasimpaša je u lošoj formi, gori joj pod nogama, ali ovo nije mesto na kojem može da se nada povoljnom rezultatu. Kec nam deluje prilično sigurno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
GRČKA 1 | 18:30
Lamia - AEK
ID: 5313748

AEK mora da pobeđuje u ovakvim utakmicama ukoliko želi dodatno da se približi vrhu tabele. Lamija je nedavno srušila Aris na svom terenu, ali je objektivno najlošiji tim u grčkom prvenstvu. Verujemo da će Atinjani to umeti da iskoriste.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:00
Elche - Getafe
ID: 5312601

Ako neki meč miriše na podelu bodova, onda je to današnji u Elčeu, gde gostuje tvrdi Hetafe. Obe ekipe u poslednjih nekoliko kola igraju prilično zatvorene mečeve, Hetafe ima tri vezana poraza rezultatom 0:1, dok je Elče nešto efikasniji. Oba tima su u opasnoj zoni, bez mnogo samopouzdanja, pa će biti dosta oprezni, a posebno gosti kojima bi bod značio ostanak izvan opasne zone.


Konačan ishod

Tip: X (2.9)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Braunschweig - Fortuna Dusseldorf
ID: 5317309

U nemačkoj Cvajti teško možete za neki par da kažete da je prava sigurica, pa su kvote na favorite često vrlo primamljive. Takva je i dvojka na Fortunu u Braunšvajgu. Ekipa iz Dizeldorfa je u odličnoj formi, vezala je pet pobeda u prvenstvu i želi šestu. Braunšvajg nije slavio još od 5. decembra kada je srušio Sankt Pauli na svom terenu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Standard - Waas.Beveren
ID: 5312685

Nije realno da Standard igra ovako loše i da kriza u Liježu ovako dugo traje. Belgijski velikan je pretrpeo četiri poraza, ali ruku na srce bilo je tu i dosta nesrećnih okolnosti. Sada je trenutak za prekid crne serije. Sreća po domaćina pa su i gosti u krizi, iako su u poslednjem kolu uspeli da odole u Genku. Ovde verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 14:00
Erzurum - Fenerbahce
ID: 5311838

Borba za šampionsku titulu u Turskoj se rasplamsava, pa favoriti više nemaju prostora za kikseve. Stoga nam dvojka na Fenerbahče protiv fenjeraša deluje prilično izgledno, iako smo svedoci jedne od najneizvesnijih sezona u novijoj istoriji tamošnjeg prvenstva. Fener je u dobroj formi, vezao je tri pobede, pa smo prilično uvereni da će biti i četvrte.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 19:00
Gijon - Fuenlabrada
ID: 5311923

Hihon u svaku sezonu španske Segunde ulazi sa namerom da se vrati u Primeru, a ništa se nije promenilo ni u ovoj. Ipak, rezultati i forma domaćina su prilično promenljivi, pa su tako i ishodi njihovih mečeva prilično nepredvidivi. Ipak, verujemo da kec ovde neće "izdati", bez obzira što gosti umeju da budu prilično nezgodan protivnik.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara