Povredio se Suma, neizvestan za AZ

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 17:13

Predviđena pauza sedam do deset dana

Glavobolja za Sava Miloševića pred žestoki nastavak sezone, u kojem će se u naredne tri nedelje igrati po sistemu dve utakmice u sedam dana. Glavni kreator igre Partizana Sejduba Suma je povređen i pitanje je da li će moći da pomogne ekipi u prvom meču grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Suma vuče povredu butnog mišića još od utakmice sa Malatijom, koja se vremenom pogoršavala, saznaje Telegraf. S obzirom na to da se Gvinejac žalio na bolove, urađen je pregled magnetnom rezonancom, koji je pokazao da postoji ruptura mišića.

Izabrane vesti

Dobio je Suma injekciju krvne plazme, koja pospešuje oporavak povređenog tkiva i mišića, ali i pored toga čeka ga pauza od sedam do 10 dana.

To znači da Sejduba sigurno neće biti u sastavu za meč sa Proleterom u subotu u okviru Superlige Srbije, međutim, nisu velike šanse da se oporavi i do utakmice sa Alkmarom. To bi moglo da dovede do pomeranja u sastavu Partizana, pa da mesto prvog organizatora igre preuzme Bibras Natho, koji je uglavnom, kada je ulazio s klupe, zamenjivao upravo Sumu.

Utakmica između Partizana i AZ Alkmara igraće se narednog četvrtka, 19. septembra u Humskoj 1. Partizan zbog kazne UEFA neće imati pomoć organizovane grupe navijača, već će na tribine moći ponovo samo dečaci i devojčice do 14 godina iz škola fudbala.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara